HOROSKOP OTKRIVA: Muškarci rođeni u OVIM znacima su najbolji LJUBAVNICI!

Muškarci koji pripadaju ovim horoskopskim znakovima ubjedljivo su najbolji ljubavnici. Oni će vam pružiti se*s koji ćete dugo pamtiti. U nastavku otkrijte da li ste vi među njima…

Ovan

Ovnovi imaju nevjerovatnu energiju kojom osvajaju, ali su previše nestrpljivi i ponekad sebični u vođenju ljubavi. Sa druge strane, veoma su strastveni, i se*s sa njima je uvijek za pamćenje.

Kako ga zavesti: Sa Ovnovima ne treba da budete stidljivi, slobodno pokažite inicijativu. Budite nepredvidljivi, jer oni lako gube interesovanje i brzo se zasite.

Bik

Važi za najmuževniji znak zodijaka. Ima snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za seksom. Veliki hedonisti, Bikovi u vođenju ljubavi uživaju dugo, često i potpuno predano.

Pročitajte još:  DNEVNI HOROSKOP ZA 12. NOVEMBAR: Strelac će naći ljubav na neočekivanom mestu, a Lavu samo jedna stvar može da sačuva vezu

Kako ga zavesti: Bikovi su senzualni i odmah primete miris, čistu i mekanu kožu i svjež dah kod sagovornika, a osvaja ga nježnost.

Lav

Strastveni Lavovi su nevjerovatno samouvjereni i moćni u krevetu. Preuzimaju inicijativu i partneru poklanjaju pažnju koju zaslužuje, ali isto očekuju i od druge strane.

Kako ga zavesti: Da biste ga zaveli, budite u isto vrijeme nježni i strastveni, i ne zaboravite da ga hvalite.

Djevica

Djevicama je partnerov užitak na prvom mjestu. Iako na površini izgledaju mirne i staložene, ispod kože skriva se ogromna senzualnost i strast.

Kako je zavesti: Da biste zaveli Djevicu, budite čisti i pristojni. Teži savršenstvu i prilično je izbirljiva.

(Novi.ba)