HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Pogledajte ko će imati sreće u ljubavi, a koga čeka pakao na poslu

0
1226

Nemojte da tugujete za letom koje polako ostaje za nama, već se pripremite za sve što nam jesen donosi, poručuje mesečni horoskop.

OVAN

POSAO: Planeta Merkur napreduje vašim šestim poljem tako ćete sve više da se okrećete praktičnim stvarima, zaradi na konkretan način. Od 5. septembra morate biti više aktivniji i operativniji na polju komunikacija. Novac zarađujete na polju trgovine, zanata, nekretnine. Ovnovi koji imaju svoju firmu, trebalo bi da porazgovaraju sa Bikom ili Devicom, jer ćete naći jedino sa njima jasan dogovor. Novac od 18. Septembra dolazi spontano.

LJUBAV: Vaš vladar Mars, posle 11.septembra, konačno kreće direktnim hodom pa ćete imati priliku da se okrenete pravim ljubavima. Posebno dobar i lep period za mlade devojke i žene. Novo poznanstvo sa osobom koja je puna duha i želje za provodom promeniće vaš život. Ovo može biti i mlađi muškarac. Žene u braku ili vezi očekuje dobar provod sa partnerom koji ne žali novac za vas. Muškarac Ovan mora da se okrene svojoj stalnoj partnerki jer je jedino ona osoba koja ga razume i daje mu pravu podršku.

ZDRAVLJE: Fizičko telo osetljivo, sklonost povredama, posebno obratiti pažnju u predelu vrata. Ne bi bilo loše da radite neke korektivne vežbe koje će vas opustiti.

BIK

POSAO: Veliki priliv novca onog momenta kada se Mars pokrene uđe u Vodoliju u deseto polje karijere. Bik ima mnogo kvaliteta i puno je kreativan da bi dozvolio da ga neko vodi na put poslovanja koji nije dobro potkovan finansijski. Stoga će vam ceo mesec biti ispunjen kretanju i potrazi za dobrim ljudima koji žele da rade i napreduju. Novac neće biti problem zaraditi, posebno od 10. u mesecu. Saradnja sa vatrenim znakovima može da ubrza posao, dok sa vodenim kao što je Škorpijon može da donese pozitivnu promenu. Ipak ćete sa Vodolijom doživeti uspeh i dogovor.

LJUBAV: Iako su neki Bikovi u braku ili dužoj vezi, razmišljaju o avanturi. Velika mogućnost za tajnu vezu sa vodenim ili vazdušnim znakom. Slobodne žene iz ovog znaka moraju da se suoče sa svojim unutrašnjim željama i realnim stanjem. Ponekad traže previše, moćnog muškarca koji je u suštini vrlo emotivan, mlađi muški Bik može da očekuje iznenadnu ljubav.

ZDRAVLJE: Bik je priroda, pa se i vi lečite prirodnim biljem. Bikovi mogu imati problem stomaka, nervnog sistema.

BLIZANCI

POSAO: Blizanci koje ne rade imaće sreće da ih bivši gazda ponovo pozove na razgovor i tom prilikom ponudi posao, važno je da imate stav. Nije vam potrebno da se po svaku cenu vraćate odande odakle ste nekada otišli zbog nerešenih socijalnih odnosa. Imaćete dilemu ali ipak je vaša procena prava i jedini put u istinu. Pokušajte da radite sa Škorpijom ili Jarcem od sredine meseca. Novac očekujte već u samom startu septembra meseca a ulažite u poslove koji su povezani sa inostranstvom.

LJUBAV: Pred vama je buran mesec na polju ljubavi i strasti. Blizanci imaju dosta problema na polju emocija koje treba da reše u ovom periodu, kako bi pustili pravu energiju ljubavi da im uđe u život. Bilo bi dobro da prihvatite udvaranje jedne uporne Device. Žene Blizanci mogu da se vežu za muškarca Ovna. Ovan ih diže i pokreće pozitivnu energiju. Oni Blizanci koji su u braku mogu očekivati bolji seksualni život.

ZDRAVLJE: Ženama u srednjim godinama je potrebno više fitnesa, aerob vežbi. Ne bi bilo loše da koristite više žitarice ovas ili raž u svom meniju. Muškarci su boljeg zdravlja.

RAK

POSAO: Pod opterećenjem ste non stop, očekujete promene na poslu i unapređenje. Da li je realno da se okrenete velikim planovima ipak sačekajte sredinu meseca. Imate podršku osobe iz znaka Bik ili Lav. Muški Rak može da bude pretnja ili kamen spoticanja u napredovanju. Važno je da uključite svoje šesto čulo i bićete vrlo zadovoljni svojim radom i plodovima rada. Žena Rak je uvažena i traži mesto direktora ili vođe novog prjekta, što joj polazi za rukom od 17. septembra.

LJUBAV: Žene Rak koje žele veliku ljubav mogle bi sresti muškarca na poslu ili u nekom prijemu gde je često možete naći. Za mlađe devojke Rak sredina meseca dobar termin za žurke i provode. Muški Rak imaju lep period za ljubav posebno oni koji su slobodni i traže svoju srodnu dušu. Muški Rak moraju da veruju Vagi, Devici ili Jarcu. Oni koji su u braku, moraće mnogo da se posvete deci, školovanju, vaspitanju.

ZDRAVLJE: Pomalo nervoza može da vam razbije imunitet iako u ovom periodu niste bolešljivi, ali Rak je znak koji voli da bude pažen i ukoliko nema tu pažnju sam počinje da izmišlja bolesti.

LAV

POSAO: Dobar period posebno za osobe iz druge i treće dekade ovog znaka jer će svi kvaliteti i ambicije biti otvoreni i vidljivi za javnost. Lav koji radi poslove na rukovodećem položaju mora da povede računa o svojim radnicima i svim saradnicima sa kojima imaju kontakt, kako se ne bi nešto loše protumačilo po njih. Ako želite da radite sa inostranstvom onda je dobro da se okrenete porodičnom biznisu. Novac je važan faktor svakog Lava jer mu donosi ličnu sigurnost, pa će i borba biti velika za zaradu. Bolji period od druge nedelje meseca. Sarađujte sa Bikom ili Vodolijom.

Pročitajte još:  Skandal u aviokompaniji: Piloti tajno snimali seks stjuardesa

LJUBAV: Već od samog starta meseca može očekivati dobar rezultat na polju ljubavi sa osobom iz vodenog ili vazdušnog znaka. Slobodne Lavice mogu da se oslone na svoju lepotu i šarm koji im svakako pomaže da budu u centru pažnje i brže izaberu sebi partnera. Ukoliko se prepustite uživanju i opuštanju imaćete priliku da sa drugim Lavom ili Škorpijom uživate u ljubavi. Lav u braku ili vezi ima dobar period jer mogu da ga iskoriste kvalitetno kroz dobar noćni provod ili izlet sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Posetite neki grad na istoku to vas može oraspoložiti i pokrenuti dobro zdravlje. Obratite pažnju na krvnu sliku.

DEVICA

POSAO: Sa Marsom u šestom polju posla imaćete zašto da se borite. Čak i kada je velika kriza za vas je to podstrek da se otkačite i pronađete nove sisteme zarade. Saradnju sa osobama koji su nekada bili vaši klijenti ili saradnici. Ovan, Ribe ili Strelac vam mogu pružiti podršku. Pokušajte da osvežite kontakte sa inostranstvom, sa saradnicima sa kojima ste nekada radili i sada je vreme da ponovo nešto počnete da sarađujete. Biće vam od velikog značaja. Druga i treća nedelja u septembru mesecu mogu vam doneti sjajne rezultate.

LJUBAV: Dobro slaganje sa Ovnom, Rakom. Posebno nadahnuta veza , puna ljubavi, sreće sa Jarcem, vas dvoje imate mnogo toga zajedničkog, naročito kada planirate šta da radite i kako da raspodelite novac. Ako ste u braku Devica ima dva cilja. Jedan da ostane u zajednici u kojoj već egzistira, a druga da ima još jednu osobu pored svoje. Da li će uspeti u toj nameri, moraće da izvuče maksimum iz svoje harizme, ostalo će vreme pokazati.

ZDRAVLJE: Sklonost gojenju, povišen krvni pritisak zbog posla i preterivanju u željama. Smanjite materijalne apetite, samim tim će vam se i zdravlje stabilizovati. Povišen šećer u krvi.

VAGA

POSAO: Nisu vam potrebni ljudi koji vas ne razumeju, pa po ceni i da ostanete sami u onome što radite. Svakako napredujete od druge polovine meseca. Bavite se poslovima koji zahtevaju kretanje, razgovore, sastanke i okupljanja u većim grupama. A one Vage koje ne rade ili traže sebi neki dobar posao koji će im pre svega pružiti kreativnost mogu da računaju na period od druge nedelje meseca. Budite aktivni posebno oko 15, 19, 25 septembra. Imate aspekte za dobar posao. Ako ste imali problem sa osobom iz znaka Škorpije ili Raka predhodnih meseci, sada je vreme da se od njih udaljite samovoljno.

LJUBAV: Slobodne Vage su uvek u pokretu. Sredina meseca vam može doneti zanimljivu osobu sa kojom ostvarujete ljubavno – emotivnu vezu, čemu težite duži period. Imate jaku intuiciju pa će verovatno biti neki zemljani ili vatreni znak. Bik možda podznak Ovan ili Devica podznak Jarac. Vage u srednjoj školi imaju šansu za ljubav sa jednim Bikom. Muške Vage se okreću flertu sa Škorpijom, dok oni koji su u braku imaju dobar odnos sa partnerkom.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta, razne povrede, padovi izvesni. Možete imati problem sa debelim crevom, slepo crevo. Morate biti spremni na razne analize.

ŠKORPIJA

POSAO: Sa Bikom ako je muškarac tražite savete kroz finansije. Rak ukoliko je ženski saradnik, moraju da vam pruže kreativnost i nadahnutost u poslu. Jarac bio bi odličan organizator posla, pustite da on sve odradi jer najbolje radi. Novac je izvestan tokom celog meseca, čak veće sume i zarade su moguće na samom početku meseca. Jedino gde morate sebe da zaustavite je ponekad preterano trošenje, zapravo skloni ste i da ulažete ne razmišljajući da li je to realan posao ili nešto što je potencijalni gubitak.

LJUBAV: Potrebno vam je više strasti, razumljivo je ako ste bili zarobljeni i niste dobili dozu ljubavi i sreće u mesecima iza vas jer vaš suvladar Mars je bio blokiran retrogradnim hodom. Posle dužeg perioda, meseci, imate priliku da se otvorite i pokrenete. Slobodne Škorpije imaju priliku da se upoznaju sa osobom koji se bavi umetnošću, možda pravima ili nosi uniformu. One Škorpije u braku ili vezi konačno očekuje više ljubavi i otvorenosti ka voljenoj osobi. Škorpijoni
imaće više samopouzdanja, tako da im neće nedostajati partner. Iskoristite period koji je pred vama jer je mesec odličan za zabavu i kretanje u društvu.

ZDRAVLJE: Ako ste imali nekih problema sa jetrom onda možete da se pozabavite ishranom ili uradite potrebne analize.

Pročitajte još:  DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JANUAR: Bika čeka ljubav iz snova, a Slobodne Vage avantura sa poznatom osobom

STRELAC

POSAO: Sreda je dan kada morate da radite na dobroj komunikaciji, susretima sa važnim ljudima za dalji napredak u poslu. A četvrtak dan koji inače i predstavlja vašeg vladara Jupitera a to je novac. Ako ste se tako organizovali uspeh nije nešto što vam predstavlja problem. Predstoji vam period od samog starta meseca da se okrenete svojim idejama, jer slušajući druge nećete mnogo odmaći od mesta na kome se nalazite. Gledajte da sarađujete sa zemljanim znakovima kao što je Bik ili Jarac i vatrenim znakovima kao što su Lav i Ovan.

LJUBAV: Preporuka vam je da budete što više otvoreniji za ljubav i da tražite od partnera sve ili ništa. Ne smete da se stidite ili pokažete manjak samopouzdanja. Potrebno vam je nadahnuće. Strelac ima udvaranje preko prijatelja Bika,Vodolije ili Ribe, od osobe rođene u znaku Ovna ili Rak. Strelčevi u braku razmišljaju o kraćem putovanju, na kom će verovatno upoznati osobu koja je inspirativna za njih. To može biti jedno fino prijateljstvo i potrajati dugo.

ZDRAVLJE: Strelčevi srednjih godina neka provere grlo ili urade alergo test. Ovaj znak često ima alergisku promenu na vreme.

JARAC

POSAO: Septembar će vam biti mnogo dinamičan mesec. Jarčevi koji su odlučili da preseku sve sa starim načinom rada i samim tim i života moraće da se suoče sa otežanjima jer će ih retko ko razumeti. Ukoliko ste već započeli u predhodnom mesecu ili mesecima nov projekat sada je vreme novca i dobre zarade. Jarac koji nije zaposlen može očekivati od muškarca rođenog u znaku Bik da im pruži finansijsku pomoć ili zaposlenje. Jarčevi mogu sarađivati sa Srelčevima ili Blizancima. Ovo je dobra poslovna veza jer daje veliko razumevanje i razmenu efikasnih i isplativih ideja.

LJUBAV: Dobar mesec za ljubav. Tako da će većina kako slobodnih tako i onih osoba u braku biti u tajnoj vezi. Ako ste žena Jarac, mogli bi se osloboditi te energije, ako se opredelite za put u inostranstvo. Turistički odlazak će vam otvoriti duh i uneti više samopouzdanja. Ukoliko ste muškarac iz ovog znaka računajte na veliku ljubav sa osobom iz znaka Blizanci ili Vaga.

ZDRAVLJE: Jarčevi neka povedu računa o stomaku, posebno o ishrani i trigliceridima. Morate da se okrenete alternativnom lečenju, to je jedini pravi put isceljenja za vas.

VODOLIJA

POSAO: Mars u Vodoliji zna da napravi pometnju. Vodolija koje rade u zvaničnim državnim institucijama imaće problem sa šefom ili direktorom pa će poželeti da odu sa tog radnog mesta. Nije vam vreme da odete već da se stabilizujete i nađete kompromis. Možda bi mogli preko nekih saradnika ili prijatelja da se otisnete u inostranstvo. Tamo ćete doživeti sreću i ekspanziju i povezati se sa novim saradnicima i tako proširiti svoje poslovno dejstvo. Imaćete dobru zaradu tokom celog meseca.

LJUBAV: Niste baš neko ko želi po svaku cenu da se eksponira emotivno ali to je deo ljubavne igre. Dobar odnos sa jednom Škorpijom vam može promeniti život i doneti stabilizaciju u ljubavi. Ona će vas naučiti da ste nekom potrebni i da možete da brinete o iskrenoj ljubavi. One Vodolije u braku ili vezi biće više aktivne društveno, kroz zabavu i druženje sa prijateljima. Možete da računate da će vam taj odnos sa prijateljima i kontakt, promeniti pomalo stav o zajednici sa partnerom. Mnoge Vodolije se razvode.

ZDRAVLJE: Vodolije koje imaju već problem urogenitalnog trakta moraju da povedu računa i tokom meseca. Grčeve imate ukoliko previše vremena sedite u kancelariji ili se nedovoljno krećete.

RIBE

POSAO: Iako će Mars biti u polju koji predstavlja podsvest vreme je da nešto osmislite i pokažete drugu interesantniju stranu svoje ličnosti. Zato ste odlučili da vam ovaj mesec bude prekretnica ne samo u poslu koji radite već i u životu. Razmišljate temeljno o svom radu. Pokazaćete svima oko vas koji rade sa vama i koji vas poznaju da ste zaista pravi predvodnik. Teška saradnja sa muškim Škorpijonom, dobra saradnja sa vatrenim znakom Ovan ili Strelac. Razmišljajte uvek napred i svoje ideje sačuvajte za sebe. Imate zanimljiv početak novog posla ukoliko ste već krenuli svojim putem a trebalo bi da to uradite.

LJUBAV: Iskoristite i susrete sa osobama koji vas žele povremeno jer je vreme da se opustite. Ne razmišljajte previše o bivšim ljubavima. Iako će se neko javiti u nekom trenutku, nije vreme za staro. Ribe koje su u vezi imaće period pun strasti i jakih emocija. Žene u braku moraju da obrate pažnju na komunikaciju sa suprugom jer postoji ljubomora. Dobra energija još sa Lavom i Vodolijom. Muške Ribe moraju da se pokrenu više na polju kretanja i novih poznanstava. Potrebno vam je društvo Vage, Vodolije ili Jarca.

ZDRAVLJE: Potrebno je da nastavite i dalje sa posnom ishranom, naravno uz određenu korekciju. Pripazite tokom meseca na oči, kičmu. Možete imati problem u lumbalnom delu.

(Telegraf.rs/Astrolog: Ruža Ružanović)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here