HOSTESA SJELA U AUTO NA SAJMU PA SLUPALA LIMUZINU: Scena koja je šokirala posjetioce!

0
372

Krajnje nesvakidašnja situacija desila se prije dva dana na Beogradskom sajmu automobila. Vjerovali ili ne – hostesa je uspjela da slupa auto!

Kako Kurir saznaje, ljepotica sa štanda „Forda“ bila je glavni akter krajnje neočekivanog događaja. Ona je na nagovor kupca sjela u auto i nesmotreno ga upalila.

– Auto je bio u prvoj brzini, pomjerio se za metar-dva i udario i oštetio „Tojotino“ vozilo sa susjednog štanda. Niko nije mogao da vjeruje, niti je iko očekivao da će se to desiti. Odjednom je samo nešto puklo, posjetioci sajma su ostali zatečeni. Svi su počeli da se okupljaju oko slupanih automobila, nekima je čak bilo i smiješno – otkriva naš izvor.

Pročitajte još:  Ako bi žene dobijale pare za svaki kućni posao, ovo je suma koju bi trebalo da dobiju na kraju meseca?

Međutim, još uvijek se ne zna da li će hostesa snositi neke sankcije i na koji način će morati da nadoknadi nanijetu štetu.

– To zavisi od vlasnika štanda. Šteta je minimalna, a auto je već zamijenjen drugim vozilom. Možda nije trebalo da pali auto usred hale, ali eto, desilo se – kaže naš sagovornik.

Iz Beogradskog sajma potvrdili su da se ovo zaista dogodilo, ali ne znaju kolika je šteta nanijeta.

– Na insistiranje kupca, hostesa koja stoji pored vozila je neoprezno upalila automobil i tom prilikom lakše oštetila vozilo na susjednom štandu. Incident je prošao bez opasnosti po posjetioce sajma – naveli su u odgovoru.

Pročitajte još:  ISTINE I ZABLUDE O ŽIVOTU U NORVEŠKOJ: Dino (24) je tamo otišao u potrazi za srećom, EVO KAKO SADA ŽIVI I KOLIKO ZARAĐUJE

U svakom slučaju, uvoznik “Forda”, kompanija “Grand motors”, je za samo tri dana Sajma prodala čak 79 vozila, pa je ovaj znak bio samo dokaz da je “ford” talična marka za BG kar šou jer se ruše rekordi prodaje…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here