Ipak nisu bili sami: Iskustva slavnih u ‘ukletim’ kućama

Ove zvijezde progovorile su o susretima ‘druge vrste’.

Nicolas Cage

Glumac je namjerno kupio ‘ukletu’ kuću i to jedno od najozloglašenijih – rezidenciju Lalaurie u New Orleansu. Prvi vlasnik kuće bio je Delphine Macarty Lalaurie koji je bio ekstremno okrutan prema svojim robovima.

– Rečeno mi je da je to najvjerojatnije najstrašnija ukleta kuća u Americi – rekao je Cage, koji u njoj nikada nije prespavao, a prodao ju je 2009.

Keanu Reeves

Foto: Twitter/Screenshot2

Kada je imao 5 godina, Reeves i njegova sestra vidjeli su duha koji je nosio kaput.

– Bilo je to vrijeme kada smo moja obitelj i ja iz Australije doselili u New York. Odjednom je hodnikom ”proletjela ‘jakna bez tijela, ruku i nogu. Samo jakna – otkrio je svojevremeno.

Matthew McConaughey

PA/Pixsell | Autor: PA/PixsellFoto: PA/Pixsell

Holovudski zavodnik imao je problema sa ženskim duhom koji se zvao Madame Blue. Dotična je voljela proizvoditi zvukove koji nastaju kada bacite kovanicu na stakleni stol.

Jednom je obišao kuću potpuno gol noseći palicu za bejzbol i na taj način se obračunao sa duhom.

Adele

59th Annual Grammy Awards - Arrivals - Los Angeles | Autor: Chase Rollins/Press Association/PIXSELLFoto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL

Pjevačica je u svom bivšem domu u Sussexu često čula jezive zvukove i to redovito tijekom noći. Zbog toga je angažirala tjelohraniteljicu.

Alyson Hannigan

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.itFoto: Pixsell/pierpaolomariani.it

Zvijezda serije ‘Kako sam upoznao vašu majku’ tvrdi da je u kući u kojoj je živjela sa mužem i kćeri boravio i duh koji se jednom pojavio na prozoru kupaonice.

PODIJELI