ISPOVEST DEVOJKE KOJU NE VOLI ROĐENA MAJKA: Radila sam sve što mi kaže, završila fakultet koji ona želi, sada hoću samo da se sklonim od nje!

Devojka je odlučila sa svima da podeli situaciju u svom domu, a kako tvrdi, njena majka radi sve da bi se ona osećala loše.

“Mislim da me moja rođena mama ne voli. Tužno je što ovo uopšte pišem, ali stvari koje kaže i dela koja uradi mi govore da je tako. Sve sam uradila, do sada, kako je ona htela, završila sam srednju koju je ona htela da završim.

Završila sam i fakultet pre par meseci. Nisam imala neke zahteve i prohteve. Većinu stvari koje su mojim vršnjacima normalne da imaju, ja nisam imala, ne jer nismo finansijski u mogućnosti već jer mi nisu bile dozvoljene da imam”, počela je devojka.

Pročitajte još:  Žene glasale: Ovo je najseksi zubar na svijetu

“Već danima je ljuta na mene, ne razgovara sa mnom jer ležim i sedim po ceo dan, jer retko kada izađem napolje. Iako je februar mesec, iako je temperatura u minusu i napolju sneg pola metra.

Kada sam se vratila kući, uzela sam da radim po kući, čistim, ribam, perem, skuvam i ručak, ali onda je počela da viče na mene jer joj premeštam njene stvari. Pa šta hoće od mene”, nastavila je ona.

“Obećavam otići ću i uzeti bilo kakav posao da radim, bilo šta. Nije me sramota uzeti kantu i krpu i to je časan posao. Samo da se sklonim od nje”, završava anonimna devojka.

Pročitajte još:  POTRESNA I POUČNA PRIČA: Šta je svekrva doživela od svoje tri snaje!

(Kurir.rs/Ispovesti, Foto: Profimedia)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here