Istanbulska nevjesta, treća sezona sa šokantnom istinom koja će oduzeti dah!

Nova sezona će početi sa šokantnom istinom koja će oduzeti dah!

Ozcan Deniz upozorava gledatelje kako će nova sezona započeti na oštar način:
“Ova sezona će za sve biti teška. Gledat ćemo Boranove izvan onog standarda na koji smo navikli.

Faruk neće samo pokušavati održati obitelj na okupu, već će pod mnogim poteškoćama i odgovornošću pokušati nastaviti dalje tamo gdje je stao. Morat će prihvatiti stavove i ponašanja sa kojima se do sada nije suočavao.„

Asli Enver je poručila:
„Za Sureju će vjerojatno najveći ispit biti kćer Yaz. Sve krize koje su proživjeli utjecale su na Sureju i promijenile su je. A mi ćemo korak po korak gledati tu promjenu. Sureju, koja velikodušno dijeli ljubav iz svog srca i na taj način dobiva snagu, očekuje težak izbor.„

Pročitajte još:  Dođu tako vremena kada čovjek traži mir više od svega

Boranove očekuju teški dani!
Padanjem u Ademovu zamku nisu izgubili samo konak, već i sve ostalo što su imali. Put obitelji koja se zajednički pokušava održati na nogama, iznenada će se presjeći sa tetkom koju godinama nisu vidjeli, Ulfet Kavakli.

Hoće li bogata i moćna poslovna žena pružiti očekivanu ruku pomoći rođacima u nevolji ili će otvoriti stara sjećanja i tražiti da joj polože račun?

Dok Faruk na sve načine pokušava pronaći izlaz, Fikret za sve to krivi sebe. Adem je uzeo konak, ali zauzvrat će morati platiti cijenu koju nikada nije očekivao.

(Startv.com.tr/Prevod: Balkon Team)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here