JELENA KARLEUŠA: Duško je rekao kćerki da ću umrijeti ove godine!

Jelena Karleuša otkrila je da njen suprug, fudbaler Bešiktaša Duško Tošić, plaši njihovu mlađu kćerku Niku (8) tako što joj govori da će joj mama uskoro umrijeti! Pjevačica je gostovala u emisiji „Grand specijal“ kod Saše Popovića kad je pričala o nekim do sada nepoznatim detaljima iz porodičnog života.

Nakon što se povela priča o Evroviziji i tome koliko Jelena Karleuša ima godina, Popović je krenuo da je proziva kako se plaši jer stari.

– Ja ću uvijek govoriti da bi Jelena bila pravi predstavnik na Evroviziji. Hajde da je pošaljemo!

Znam da se Karleuša plaši jer ove godine već puni 40 godina i ne znam kako se tamo ponašaju prema tetkama – počeo je Popović, a JK je otkrila da joj zbog godina njen sedam godina mlađi suprug zadaje noćne more.

Pročitajte još:  Kiji pustili snimak u kom Anabela upozorava Lunu da se SKLONI od nje, one ustale i žestoko spustile jedna drugu! (VIDEO)

– Moram da kažem da me Duško zeza zbog godina! Moj muž je ubijedio našu mlađu kćerku Niku da ću umrijeti kad napunim 40 godina (ove godine u avgustu, prim. aut.).

Rekao joj je: „Mama će u četrdesetoj da nosi štake i umrijeće. Ona je stara. Babuška“ – priznala je Karleuša kroz smijeh, a Marija Šerifović ju je zapanjeno pitala: – Zašto to priča Niki?

Pjevačica je dodala da je to njihova šala, a sudeći po načinu na koji je to ispričala, očigledno je da Nika nije povjerovala tati i da se nije uplašila.

Pop diva je nakon porodičnih zavrzlama otkrila i da je godine ne plaše i da Srbija nema takvu „tetku“ kao što je ona.

Pročitajte još:  SLOBINA SESTRA PRIZNALA DA NIJE PODRŽAVALA VEZU SA LUNOM, pa otkrila nove detalje iz njegovog braka sa Kijom! (VIDEO)

– Ovakva tetka ne postoji! Drugo, ne vidim da nešto fali Dženifer Lopez, Bijonse, koja je mlađa od mene dvije godine. Ja ne mogu da se takmičim na Evroviziji jer sam ja veliko ime.

Za mene je to ekstremno ponižavanje. U ovoj državi sve napredno mora da se zgazi. Gazite me do 50. godine, u 51. ću sa štakama na Evroviziju – rekla je Jelena Karleuša.

(Kurir.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here