Kako smršaviti uz pola limuna dnevno?

0
1234

Vaše tijelo zahtijeva unos zdrave hrane i redovitu vježbu da biste smršali na zdrav i siguran način.

Ali za gubitak kilograma nužna je i zdrava probava kako bi se kalorije iz hrane procesuirale i kako bi vrijedne tvari iz hrane dospjele u vaše tijelo. Ako vaš probavni sustav ne funkcionira, većina pokušaja smršaviti bit će znatno sporija.

Sok iz limuna ima visoku razinu limunske kiseline koja stimulira probavni sustav i pomaže smanjiti utjecaj koji slatka hrana ima na vaš organizam.

Korak 1.
Prerežite limun na pola i iscijedite polovicu u čašu od 2,5 dl. Dodajte vodu sobne temperature. Sobna temperatura je bina jer to znači da vaše tijelo ne treba dodatni napor za zagrijavanje soka i može započeti odmah s procesom probave limunade. Što je hladnija voda to će trebati više vremena da započne probava.

Pročitajte još:  VIŠE NIKADA NEĆETE KROČITI U SALON: Samo pomiješajte ova 2 sastojka i primijenite na licu 15 minuta

Korak 2.
Dobro promiješajte limunadu u čaši i popijte cijelu čašu odjedanput. Važno je da vam limunada bude prva stvar koju ćete ujutro popiti jer na taj način ima najbolje djelovanje.

Korak 3
Drugu polovicu limuna umotajte u plastičnu foliju i spremite u hladnjak za sljedeće jutro.

Korak 4
Popijte svako jutro čašu nezaslađene limunade prema receptu prije doručka. Na taj način vaš metabolizam će započeti i prije nego što unesete kalorije u organizam, te će potaknuti vaš probavni sustav.

Dobro je znati: Limunada sama po sebi neće dovesti do velikih rezultata. Ona ubrzava gubitak kilograma, ali samo ako manje jedete i više se kretati.

(Zenstvena.com)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here