KIJA ZBOG SLOBE GRCALA U SUZAMA: Ne mogu da verujem da sam se ja udala za takvog čoveka! (VIDEO)

Sinoć je zadrugarima pušten snimak na kome Slobodan Radanović ljubi Kristinu Kockar iza Škode koja se nalazi u dvorištu. Pevač koji je Kiju prevario pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa “Zadruga”, negirao je da je ljubio svoju ženu iza automobila.

Ja tvrdim da ovo nisam izgovorio! Ovo ako sam izgovorio, ne pomerio se sa ovog mesta! Evo! – rekao je Sloba.

Kiju je pogodilo što Radanović nije želeo da prizna da se ljubio sa njom, zbog čega je počela da plače. Posle nekoliko minuta Kristina je izašla u dvorište, gde je jecala u suzama ispred sobe za rehabilitaciju. Nešto kasnije Kiju je tešio Lepi Mića.

Pročitajte još:  Veliki šef pohvalio Kiju i Slobu zbog oborenog rekorda gledanosti kod Ognjena, Luna promijenila sve boje dok je slušala! (VIDEO)

Ja znam da smo se ljubili! Ja se sećam gde sam ja bila. Povredio me kao čoveka. Kako može tako nešto? Samo što dalje od mene. Vidiš da je on ovo radio pre svega ovoga, samo što je ovo sada javno!

Boli me k*rac za k*rvetinu! Ona mi je poslednja briga, vidiš da je takvih bilo koliko hoćeš! Ja ne mogu da verujem da sam se ja udala za takvog čoveka! – pričala je Kija Mići.

Luna Đogani sinoć je nakon puštenog snimka rekla kako joj nije jasno da Slobodan Radanović može da spava i da je laže, a u video-prilozima ispod pogledajte kako je sve izgledalo protekle noći.

Pročitajte još:  PLJUJE POKOJNOG EKREMA JEVRIĆA! Zadrugar proziva mrtvu LEGENDU! Hoće da bježi preko OGRADE!


(Pink.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here