Kiji pustili snimak u kom Anabela upozorava Lunu da se SKLONI od nje, one ustale i žestoko spustile jedna drugu! (VIDEO)

Zadrugarima je pušten snimak na kojem se vidi kako Anabela savetuje ćerku Lunu da nije baš dobra ideja to što je prisna sa Kijom i da je se kloni.

– Prijateljstvo… Ne ide nikako. Samo kurtoazija, fino , kulturno, vaspitano. To je prešlo takve granice… Nema tu mesta. Ti nisi dužna ništa…. Kakvo crno prijateljstvo, da li ti veruješ u to? Ti nisi njoj dužna ništa… Ovo je totalno neiskreno – rekla je Anabela.

Pogledajte taj snimak:

Ja sam to i rekla Kristini, odmah sam joj ispričala šta je moja mama rekla. Nema šta, moja mama je u pravu. To je ono što svi komentarišu već od kada je Kristina ušla, da je naše druženje bolesno, da je neiskreno, da se napolju, kako je moja mama prenela, meni samo smeju, a ne njoj, niti njemu, da sam ja najgora u celoj ovoj priči…

S moje strane sve je bilo iskreno. Ja niti sam njoj htela da se šlihtam… Ne možemo da bežimo jedna od druge u kući. Ja sam obećala mami da ću pripaziti na to i da se to neće više dešavati. Meni je najbitnija moja porodica… Jedino ko me zanima ovde je Sloba – rekla je Luna.

Pročitajte još:  SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ POSTAO BESKUĆNIK: Mama me se odrekla, živim u parku!

Kija nije htela prvobitno da komentariše, ali na insistiranje voditeljke Dušice Jakovljević, ipak je pristala.

– Rekla je to meni Luna odmah. Meni je mama isto rekla da se klonim Slobodana, to se zna i zašto. Mislim da je najmanje bolesno to što mi imamo korektan odnos jednom u nedelju dana, i to prikažu. Zna se s kim se ja ovde najviše družim.

S njima se ne može družiti, oni samo leže u krevetu, kao na infuziji. Imamo jednom nedeljno taj korektan odnos. Mislim da epitet koji je dobila to što se druži sa mnom je najmanje bitan od epiteta kakve je dobijala pre….

Ja poštujem to što treba da posluša svoju mamu… Nemam ništa protiv nje… Važnije je to što je ona bila sa mojim mužem ovde, kao i to što me je on prevario javno, nego što smo mi korektne jednom nedeljno. Budimo realni – navela je Kija.

Pročitajte još:  Nakon žestoke svađe priznala: Luna, JA U TEBI VIDIM SEBE! A onda se okrenula bivšem i počela da ga kune! (VIDEO)

Ubrzo se ponovo oglasila Luna.

– Kada je Kristina ušča i kada se sve ovo desilo, ja sam osećala grižu savest, non-stop sam razmišljala, kinjila sebe… Sama sam sebe uporno ubijala da sam ja najgora…

Kad mi je mama došla i rekla da ne treba da sa osećam loše i da ništa nisam uradila Kristina meni nije bila niti drugarica, niti sam ja nekog terala da bude sa mnom. Drago mi je što meni tad rekla.

Iskreno, ne osećam se više krivom, niti imam bilo kome da polažem račune. Meni je lepše što ležim s njim u krevetu nego da slušam ove ološe kako se svađaju i grabe oko parčeta hleba – rekla je Luna.

(Telegraf.rs)