Luna Đogani napustila Zadrugu: Hitno prebačena u bolnicu gdje leži i Darko Lazić!

0
1964

Luna Đogani jutros je posjetila KBC Zemun. Učesnica “Zadruge” napustila je rijaliti u ranim jutarnjim satima kako bi obavila redovan ljekarski pregled. Ona je u Zemunsku bolnicu došla u pratnji obezbjeđenja.

Đoganijeva se požalila na prehladu zbog čega joj je produkcija omogućila posjetu ljekaru. Sudeći po reakciji Đoganijeve, koja je poslije pregleda izašla nasmijana, sve je u redu sa njenim zdravljem.

Ispred bolnice srela je menadžera Darka Lazića, Miljana Vračevića s kojim je boravila u prethodnoj sezoni “Zadruge” kom se javila, a potom su je odvezli nazad u rijaliti.

Podsjetimo, u KBC Zemun trenutno leži pjevač Darko Lazić koji se ovdje nalazi od 23. oktobra. Lazić je doživio saobraćajnu nezgodu i zadobio teške tjelesne povrede kada je automobilom sletio sa puta nadomak rodnog Brestača.

Pročitajte još:  KRAJ: Raspada se ŽIRI Zvezda Granda! Poslije ovih Lukasovih riječi...

Tome je prethodilo kočenje zbog kog je policija utvrdila da nije zaspao za volanom već da je vozio brzinom 150 kilometara na sat. Pjevač je tri sata poslije nesreće imao više od 1.39 promila alkohola u krvi.

(Blic.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here