Luna oduševljena Markom Miljkovićem: Udajem se za tebe!

0
915

Luna Đogani spremna je da stane na ludi kamen jer joj se sviđa kako je dečko Marko Miljković poštuje.

Učesnica druge sezone “Zadruge” oduševljena je načinom na koji se di-džej iz Brusa ophodi prema njoj, pa je riješena da se uda za njega. Ono što je zanimalo publiku bilo je da li ima išta romantičnije od Markovih izjava Luni, kao kada joj je jednom rekao: “Ti si moje ime i prezime”.

“Očigledno da jesam romantičan. Osjetim tako nekad da uradim tako nešto, da Luna to zaslužuje. Ispada malo da je patetika, ja volim da to bude između nas i da to ne vide baš svi”, rekao je Marko, na šta se Luna istopila od sreće, pa sve iznenadila svojim odgovorom.

Pročitajte još:  CECA UPOZNALA NOVU SNAJKU, VELJKOVA DJEVOJKA SE SLEDILA: Cecin komentar će upamtiti!

“Udajem se za tebe! Ja sam lijepo rekla da je Marko sve samo ne ono što je za stolom. Hvala što je rekao da sam to zaslužila, jer smatram da jesam”, izjavila je blogerka sva sretna.

Podsjetimo, između rijaliti para rodila se ljubav u drugoj sezoni “Zadruge”, a Luna je više puta naglašavala da joj se Marko sviđa. Njih dvoje su se i u prethodnoj sezoni gotivili, iako je među njima bilo dosta razmirica. Tada je Đoganijeva bila u vezi s pjevačem Slobom Radanovićem, zbog kojeg su ona i Miljković nekoliko puta dolazili u sukob.

(Kurir.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here