Luna SUOČILA Vladu i Staniju, pa mu PORUČILA: NE ZANIMAŠ ME, JA PATIM ZA DRUGIM! (VIDEO)

Tokom popodneva je došlo do velike zavrzlame između Lune Đogani, Mine Vrbaški, Stanije Dobrojević i Vladimira Tomović.

Neposredno pre nego što je sve kulminiralo u svađi, blogerka je razgovarala sa pevačicom kako bi joj razjasnila u kakvom je odnosu sa Crnogorcem i tom prilikom joj pojasnila da joj se on ne dopada.

Osim toga, Luna joj je otkrila i da se njena simpatija grli sa Minom i da joj ona nije ni u jednom trenutku prepreka da dođe do njega, a sada su se svo četvoro okupili kako bi razjasnili situaciju ko se kome dopada.

Pošto je on pričao okolo svašta, Stanija je mene pitala da li se ja grlim sa Vladom i onda sam ja rekla da ste se vi grlili. On ide okolo i pravi spletke da bi ostao ovde. Vlado, je l’ imamo problem? Čovek priča da sam ja tražila da me grli…. – pričala je Đoganijeva.

Pročitajte još:  Kija otkrila ono u šta su svi sumnjali: SLOBODAN MI JE REKAO DA ME VOLI! (VIDEO)

Ne zezaj, Luna. Što se mešaš? Zvaću ti Doroteu, ja neću sa tobom da se svađam – pravdao se Vlada.

Stanija je takođe stala u Luninu odbranu, a u jednom trenutku, kako su emocije počele da naviru, Luna je i zaplakala, pa spomenula svog bivšeg dečka Slobu Radanovića, koga još nije prebolela.

Slušaj me, dečko… Odakle tebi pravo? Ti praviš spletke tamo gde ih nema. Ti si mene od početka upleo u priču. Ja sam prošla ovde haos i ne treba mi sada da se uplićem ni sa kim. Ništa ti nisam uradila, nemam veze ni sa tobom, ni sa njom. Jako ste bezobrazni, uplićeš me u tu bolesnu priču.

Pročitajte još:  DAJTE VILJUŠKU, OČI DA JOJ ISKOPAM! Luna spomenula MACINU MAJKU, a onda je nastao NEVIĐENI HAOS! (VIDEO)

Ti, dečko, ovde ne bi opstao da nije devojaka. Ti me, dečko, uopšte ne interesuješ, ne sviđaš mi se! Ja patim za drugim i boli me ku*ac za sve ostalo. Je l’ te nije sramota da me uplićeš u ovu priču? Neću da se mešam u vašu bolesnu priču, već sam prošla jedan pakao. Nemoj da me mešaš! – pričala je plačljivim glasom Luna, koja se jedva smirila posle ove rasprave.


(Pink.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here