Luni se slošilo kada je saznala da su se Kija i Sloba navodno pomirili, pa od bijesa cijepala njegovu majicu! (VIDEO)

0
618

Nakon obavještenja da je otvoren ,,Šiša bar”, do mlade blogerke Lune Đogani je stigla informacija da su se njen bivši dečko Sloba Radanović i njegova bivša supruga Kristina Kocar navodno pomirili.

Šokirana tom informacijom ona je pokušavala da se izdigne iznad situacije i sasvim opušteno ode da se dobro zabavi. Svim snagama se trudila da potisne bol i ostane pribrana, ali očigledno nije mogla da izdrži pa je istrčala u suzama. Za njom su takođe pojurili Zerina Hećo, Savo Perović i Jelena Krunić koji su je tješili riječima da je vrijeme da prestane da razmišlja o Slobi i Kiji jer je ta priča završena.

– Neću da slušam, namjerno mi to rade. Došla sam ovdje, namjerno su mi pustili i da čujem ono. Došla sam ovdje da se odmorim od svega. Boli me ku*ac šta oni rade napolju. Sebi sam život uništila. Neka budu srećni do kraja života, mogu li ja da nastavim život, imam li prava na to!? Sad sjedim i gutam, namjerno! Hoće svi da me gledaju ovako! Ispadam jadnica! Ne mogu da se veselim, ne mogu, hoću da idem da spavam – pričala je Luna u suzama.

Pročitajte još:  Luna sumnja da je u DRUGOM STANJU, a Anabela ne želi ni da ČUJE: Bezveze se osećam! (VIDEO)

Luna je poželjela da ode u krevet i spava, ali je njen brat Adam Đogani ipak hio da ostane sa njom i pruži podršku dok je ona ronila suze u garderoberu.

– Ne daju mi mira ni ovdje, kad će ova bol da prođe. Ja bježim od svih informacija, i sad čujem to ovdje. Ne mogu više. Kad će ovo sve da prođe, osjećam se jadno, ja sam jedna jadnica, i bijednica! Ovo me ubija, ne mogu da vjerujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto? Je l’ sam toliko loša? Sad će da mi zamjere svi što opet plačem. Pustite mi da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovdje krv p*šam, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao da se tako folira da me voli – grcala je u suzama Đoganijeva.

Pročitajte još:  Kija ISPRIČALA ZADRUGARKAMA ŠTA SE DOGODILO NA SAHRANI, Sloba Luni spomenuo Andriju! (VIDEO)

Zamolila je sve zadrugare da je puste samu u garderoberu, a ono što je radila u njemu je šokiralo Maju Marinković i Doroteu Jovanović koje su slučajno ušle. Naime, Luna je iz sve snage cijepala Slobinu majicu koju je sačuvala kao uspomenu.


(Pink.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here