Mali make up trikovi koji će osvježiti vaš izgled

0
870

Svježe i odmorno lice je želja je svake žene, stoga vam u ovom čalnku donosimo male make up trikove koji će u trenu osvježiti vaš izgled.

Ne pretjerujte s puderom
Iako želite prekriti sve nedostatke na licu, ne pretjerujte s puderom. Pretjeranim nanošenjem ćete samo istaknuti neke dijelove lica, koje zapravo želiš sakriti. Zato kada želite postići svježiji i zdraviji izgled, lagani puderi su najbolji izbor.

Pažljivo koristite proizvode
Pažljivo korištenje make up proizvoda ključan je korak u vašoj rutini šminkanja. Jedan od primjera pravilnog korištenja šminke, jest korištenje sjenila. Istaknite unutarnje kuteve očiju svjetlucavim sjenilom u nude boji. Tako ćete skrenuti pozornost s vanjskih kuteva očiju, gdje su vidljive bore.

Pročitajte još:  3 top vježbe za čvršću stražnjicu

Pripazite na količinu korektora
Umjerenost je važna u svim aspektima našeg života, pa tako I u korištenju make up proizvoda. Nanošenje male količine korektora neće napraviti problem, ali zato veća količina neće izgledati lijepo. Stvoriti će se vidljive naslage korektota na vašem licu, uzrokovane prevelikom količinom istog, te ćete tako postići suprotan efekt od željenog- vaše će lice izgledati starije i umornije.

Sjajilo za usne za svjež i mladenački izgled
Iako lip gloss obično povezujemo s djevojkama mlađe dobi, on uvijek može stvoriti svjež i zdrav izgled.Sjajilo će istaknute vaše usne i učiniti ih sočnijim i punijim, no birajte ono bolje kvalitete kako bi izbjegle ljepljive usne i prekratko trajanje glossa na vašim usnama.

Pročitajte još:  Napravite mjesta u frižideru za CELER: Ovo su BLAGODETI zelenog povrća za ORGANIZAM!

Pažljivo sa nanošenjem rumenila

Kao i kod korektora, i kod rumenila je važna umjerenost. Pretjeranom količinom rumenila stvara se umjetan i napadan izgled, a vaše lice može izgledati i pomalo neuredno. Stoga, za svježiji i zdraviji dojam, nanesite samo malo rumenila na vrh vaših jagodica, kako bi vašem licu dale prirodan i svjež sjaj.

Nadamo se da će vam ovi mali trikovi pomoći da u svoju make up rutinu unesete dašak svježine i mladolikosti.

(Dnevne.net)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here