Mali trikovi zavođenja pogledom

0
467

Kaže se da je pogled jedno od najjačih ženskih oružja. Sa time ćemo se svakako složiti. Pravi pogled upućen u pravom trenutku čini čuda, to zna svaka iskusna žena. U ovom članku donosimo vam nekoliko trikova zavođenja pogledom, sa kojima nećete pogriješiti.

Nakratko ga pogledajte i nasmiješite se

Kad primijetite muškarca koji vam se sviđa, budite smireni i kratki. Ovo nije vreme za maratonska buljenja. Uhvatite njegov pogled, zadržite ga otprilike tri sekunde, nasmiješite se, pogledajte prema dolje sramežljivo, a zatim se okrenite. Tako ćete podstaći njegov interes. On sada zna da ste ga primijetili.

Gledajte ga krajičkom oka

Neko kraće vrijeme, recimo pet ili deset minuta neprimjetno ga gledajte krajičkom oka kako biste ustanovili koliko često on svoj pogled usmjerava prema vama. Neka ne primijeti da ga gledate, već budite kul i nastavite čavrljati s prijateljicama. Ako vas pogleda više od dva puta imate zeleno svjetlo za nastavak flerta.

Pročitajte još:  Jesenje modne kombinacije – Budite u trendu

Pogledajte ga dok se smijete

Nakon što ste primijetili njegove poglede, pobrinite se da se vi i vaše prijateljice dobro zabavljate – pa usred smijejanja podignite pogled prema njemu. Kada muškarac vidi ženu koja se smije to mu signalizira da je otvorena i pristupačna, i osjećaće se manje “ugroženo” kad krene započeti razgovor s vama.

Kada vam uzvrati osmjeh, uputite mu “pogled”
Ako je zainteresiran uzvratiti će vam osmijeh. Muškarci koji nisu zainteresirani neće se nitiobazirati na vašu malu igru zavođenja.

No, ukoliko primjetite da vam uzvraća osmijeh, te time daje do znanja da ga zanimate, uzvratite mu ”pogledom” dobro znate kojim. Sa seksi sjajem u očima i laganim osmjehom odmjerite ga od glave do pete i pogledom pokažite da vam se sviđa to što vidite. Tako će definitivno znati da vam se sviđa.

Pročitajte još:  Poruka koja je PROTRESLA REGIJU: Hitan APEL da se PROBUDITE!

Uz ove male trikove flert će postati još zabavniji, a uspijeh je zagarantiran. Dame odvažite se i uživajte!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here