Mama kritikovala snahu da loše čisti, sin joj vrhunski “spustio”!

0
1919

Žene su nekad bile cijenjene, velikim dijelom, zbog svojih sposobnosti u kućanstvu, a to zahvaća gotovo cijelu baby boom generaciju, piše ovaj otac i sin. Ali to se promijenilo, dodaje.

Clint Edwards otac je troje djece i autor popularnog bloga “No Idea What I’m Doing: A Daddy Blog” (Nemam pojma što radim: Blog jednog tate). Kaže kako se već odavno pomirio s činjenicom da mu kuća više nikada neće biti besprijekorno čista, ali njegova majka nije.

Clint je opisao nedavni razgovor s njom na tu temu, kada mu je prigovorila da mu supruga Mel ne čisti kako treba, a prenio ga je portal Simplemost.

Evo kako je to izgledalo:

Prije nekoliko tjedana pričao sam sa svojom majkom na telefon kad je rekla: “Zar ti ne smeta što Mel ne čisti kuću malo bolje?“. Bila je subota. Sklanjao sam suđe i iskreno nisam znao što da kažem. Moja majka to nije rekla na zločest način ili bilo što drugo. Više je bila znatiželjna.

Pročitajte još:  UPOZORENJE ČOVJEKA KOJI JE PREDVIDIO SVE DO SADA: 2018. će biti paklena godina, najgore tek slijedi, a ključ je u ovome!

Nisam dobro poznavao svojeg oca, ali sjećam se njegovog savjeta o biranju žene: “Dođi joj u kuću nenadano i pogledaj kako tamo izgleda. Puno toga se može saznati o ženi na osnovu toga kako se brine o kući“.

Mislim da zabrinutost moje majke zbog čiste kuće ima puno veze s njom samom i pokušajima da ispuni ono što se od nje očekivalo u mladosti.

Ali, radi se o tome da, za razliku od mojeg oca, ja nisam razmišljao o čistoj kući kada sam oženio moju suprugu.

Razmišljao sam o tome kako volim čuti što ima za reći. Razmišljao sam o tome kako se osjećam zbog nje. Razmišljao sam o tome kako se puno smije, volim to. Razmišljao sam kako je slatka i obzirna, i kako mi se čini da će biti savršena majka mojoj djeci.

Pročitajte još:  HOSTESA SJELA U AUTO NA SAJMU PA SLUPALA LIMUZINU: Scena koja je šokirala posjetioce!

Nakon nekoliko trenutaka pronašao sam prave riječi, i konačno rekao: “Nisam ušao u brak s njom zbog čiste kuće, već zato što mi je izgledala kao netko s kime bih mogao provesti svoj život.“.

Spremio sam suđe u perilicu.

Kako je majka odgovorila? Pa, na početku šutnjom, bio je to pomalo šokantan trenutak i za nju. Na kraju je rekla: “Pa……to je vjerojatno važnije od čiste kuće.“, “Da“, rekao sam, “I ja mislim tako“.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here