MIKI REKAO ŠTA MISLI O KIJI: Kvarniju ribu nisam video u životu, zato se i LOŽIM NA NJU! (VIDEO)

Miki Đuričić pokazao je svoju naklonost ka supruzi Slobodana Radanovića, Kristini Kiji Kockar. On joj je pre nekoliko dana napisao ljubavno pismo, a danas je priznao Filipu Đukiću i Milanu Miloševiću šta zapravo misli o njoj.

Pčelar iz Kupinova je siguran da se Kiji sviđa Filip ali takođe ne planira lako da odustane od nje.

Ja bih voleo da oni (Kija i Filip) ozvaniče vezu. Ona ne zna gde udara, ali ja je obožavam. Kako ja volim kad su žene takve, muž, dva dečka, ljubavnik…

Ja ću sačekati da raskine sa svima vama, da vas izgustira, meni ne smeta. Ja je mnogo volim, nisam kvarniju ribu video u životu, zato se i ložim na nju. Ona je Bog, mnogo sam počeo da je gotivim – rekao je Đuričić Milanu.

Pročitajte još:  Najluđi rođendan do sada! Mikiju stigla torta na kojoj su on i Kija, a kada je video poruku koja je ispisana, ODLEPIO JE! (VIDEO)

Nakon ovog priznanja, Miki je iskritikovao Filipa, i to zbog Zorane Stefanov.

Zoranu isto mnogo volim a prema njoj si ispao onako njasvi. Je l’ ti se dešavalo da si zaljubljen u dve devojke istovremeno – pitao je Đuričić Filipa.

Filip je odgovorio potvrdno i naglasio da mu je jako žao što je nemoguće dve devojke iskombinovati i spakovati u jednu osobu.

Ceo njihov razgovor pogledajte u snimku koji sledi.


(Pink.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here