MOLILA SAM MONSTRUME DA ME UBIJU I PREKRATE MI MUKE: Zastrašujuće svedočenje ROBINJE iz Obrenovca koju su dve godine držali vezanu

0
2467

Jelena V. (28) iz Banata, koju su uhapšeni Mileva M. i njen nevenčani suprug Nenad P. skoro dve godine držali zatočenu u kući kod Obrenovca, potvrdila je pred tužiocem da je bila zlostavljana i silovana.

– Držali su me vezanu, tukli, čupali nokte, terali da prosim i jedem izmet. Silovali su me metlom. U početku sam verovala da će me neko spasti, da će čuti moje krike, ali sam na kraju izgubila svaku nadu i molila se da što pre umrem. Tražila sam od njih da me ubiju, da mi skrate muke.

Ove navode iznela je na saslušanju u tužilaštvu Banaćanka Jelena V. (28), koja je pre dve nedelje spasena od zverskog mučenja i iz zatočeništva, u kome su je držali Mileva M. (27) i njen nevenčani suprug Nenad P. (35) u naselju Veliko Polje u okolini Obrenovca.

Pročitajte još:  Nezapamćena tragedija. Mlada umrla na svadbi! Ivana poručila pjesmu od Lukasa "Počnite bez mene" i pala mrtva!

Bolovala od raka

Kako Kurir saznaje, nesrećna žena saslušana je u nastavku istrage koja se vodi protiv njenih zlostavljača, a pred tužiocem je potvrdila sve navode krivične prijave koja je podneta protiv njih.

– Pobegla sam kod Mileve od svoje porodice, ne sluteći šta me tamo čeka. U početku je sve bilo u redu, a onda je počeo pakao. Tukli su me, vezivali lancem, silovali metlom i terali da prosim i jedem izmet. Jednom sam pokušala da pobegnem, ali su me zaustavili. Zapomagala sam, dozivala pomoć, verujući da će me neko spasti. Na kraju sam izgubila svaku nadu. Molila sam ih da me konačno ubiju, kako bi se sve završilo – ispričala je navodno Jelena V., čija je jeziva sudbina šokirala čitavu Srbiju.

Pročitajte još:  Motor Nebojše Glogovca ispred stana, a na njemu tužna poruka

Kako otkriva Kurirov izvor iz istrage, nesrećna žena je potvrdila i da je pre nekoliko godina operisala karcinom na mozgu, kao i da je bila žrtva zlostavljanja sopstvene porodice i supružnika. Ona je takođe majka četvoro maloletne dece, koja žive na relaciji doma za nezbrinutu decu i hraniteljskih porodica.

Kraj agonije

Podsetimo, Jelena V. pronađena je pre dve nedelje kada je policija, po dojavi, upala u kuću nevenčanih supružnika Nenada P. i Mileve M. u naselju Veliko Polje. Nesrećna žena bila je u očajnom stanju, a prizor i priča o zlostavljanju kome je bila izložena šokirali su i najiskusnije policajce. Supružnici su nakon hapšenja sprovedeni na saslušanje u tužilaštvo, gde su se branili ćutanjem, nakon čega im je određen jednomesečni pritvor.

(Kurir.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here