Must have komadi odjeće za jesen 2017

0
1158

Moda je neizostavan dio žene i njenog karaktera, nevezano radi li se o ”slijepom” praćenju trendova ili stvaranju vlastite modne priče i vlastitih pravila. Vjerujemo da će se većina vas složiti sa gore navedenim, te vam stoga u nastavku donosimo 4 modna komada koji će vladati vašim ormarima ove jeseni.

Midi haljina

Ako još nemate haljinu čija dužina seže do sredine listova, brzo ispravite tu modnu pogrešku! Midi haljina se jednostavno mora naći među vašim jesenskim komadima. Uzorak je zapravo nebitan, iako vjerujemo da će se većina vasodlučiti za neizostavan cvjetni uzorak koji je postao i ostao vladar cjelokupne 2017.

Okrugla torbica

Okrugla torbica ovogodišnji je wow predmet. Može biti kožna, gamoš, od materijala, šarena, jednobojna, metalik ili neizostavna klasična crna. Koju god odaberete nećete pogriješiti, izabwerite ono što vam najviše podgovara, ali ne zaboravite, okruglo je in ove sezone- barem kada su torbice u pitanju.

Pročitajte još:  Pričali su da ostavlja devojke čim napune 23 godine, a onda mu je bivša ZAGORČALA život

Obuća s kitten heel potpeticom

Dosta vam je visokih štikli i svih onih napornih noći kada ste patile za ljepotu mučeći se u potpeticama visine 10-12 cm? Ako je vaš odgovor da, ovo je vaše vrijeme. Kitten heel potpetice dolaze na velika vrata, i biti će vaš najbolji prjatelj i najvjerniji suputnik tokom ludih noćmnih izlazaka i napornih radnih dana. Naime kitten heel potpetica savršena je za svako doba dana i noći, zbog svoje umjerene visine i širine.

Kostim s hlačama

Za kraj vam donosimo jedan naizgledstrog, odveć poslovan look. Tako je, radi se o ove sezone neizostavnom-kostimu s hlačama. Iako, kao što smo već rekli može djelovati suviše strogo, ne dajte se zavarati. Ovaj kostim modni je msut ove jeseni,a ukoliko vas je i dalje strah njegove strogoće, znajte da spomenuti odjevni predmet dolazi i u svjetlijim, nježnijm bojama, koje će mu svakako dati jedan ležerniji, mekši touch.

Pročitajte još:  Mali trikovi zavođenja pogledom

Nadamo se da smo vam ovim člankom pomogli i dali ideju kako da osvježite i upotpunite svoj jesenski ormar, no ne zaboravite,ljepota je u oku promatrača, stoga nosite ono što vama najbolje odgovara, i sigurno nećete pogriješiti.

(Dnevne.net)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here