Nemanja Tošić REŽAO I URLAO na Brendona, a onda je skočio i Bane! Pale teške reči, uvrede i PRETNJE (VIDEO)

Današnje pismo Velikog šefa unelo je potpunu pometnju u Beloj kući!

Naime, Veliki šef je zahtevao da zadrugari potpuno iskreno i otvoreno na sastanku progovore o svemu onome što ih muči i konačno stave tačku na sukobe i sve one stvari koje umnogome utiču na njihove međuljudske odnose, a prvi se za reč javio Branislav Radonjić Brendon, koji je ustao i pred svima progovorio o onome što mu smeta.

– Ne poznajete me dovoljno dobro, ponašate se prema meni bahato, drsko, bezobrazno. Smetaju mi ponižavanja na konto hrane, mog apetita… Ne želim da trošim energiju na vas, smatram da je ne zaslužajete i neću vam dati na značaju. Međutim, to ne znači da ću vam ostati dužan – započeo je Brendon, a potom dodao:

Pročitajte još:  HAOS U ZADRUZI: Nadežda se UMALO POTUKLA sa Lepim Mićom, razdvajalo ih OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

– Smeta mi grupisanje, što se tiče hrane, i nekog agresivnog ponašanja, dominiranja u grupi, u čoporu. Došli smo ovde da preživimo, a ne da uništavamo jedni druge i maltretiramo na neke načine. Dosta toga je podmuklog ovde i neiskrenog. Pljujete druge, mene lično – govorite da sam prljav, a nisam, tri puta se tuširam!

Takođe, istakao je da mu se ne dopada ponašanje Baneta Čolaka i Zerine Hećo.

– Zameram Zerini i Banetu na dosta agresivnom ponašanju i pomalo vulgarnom, u određenim situacijama. Nisam to očekivao od Baneta i Zerine, iznenađen sam – šokiran je bio Brendon, a onda je njegovo izlaganje nakratko prekinuo njegov ljuti suparnik Nemanja Tošić.

Vidim da pričaš u krug nešto, zašto ne kažeš direktno? Ne smeš da kažeš ljudima u lice, pričaš u prazno! Tebe je Bog uvredio, ja više neću da te uvredim, retarde majmunski. Ovde živi stoka, a ti si jedan od njih! Ti si retardiran, ja ću tvoje lice da uništim, ako sam već agresivan! To je agresija, kad dođem i nabodem te, debilu debilni – urlao je Nemanja, a Brendonovo izlaganje iznerviralo je i Baneta, koji je direktno prozvan.

Pročitajte još:  IZMEĐU MAME I SLOBE UVEK BIRALA MUŽA: Kija progovorila o odnosu sa majkom zbog pevača! (VIDEO)

– Treba da budem još puniji gneva prema tebi, da te šamaram svaki put i prevaspitam te, jer se ponašaš mnogo bezobrazno?! Hranim te ovde dva meseca, p*čko jedna – siktao je pobesneli Bane, a potom demonstrativno napustio sastanak, budući da nije želeo da sluša Brendonovo izlaganje.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku:


(Pink.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here