Nezapamćena tragedija. Mlada umrla na svadbi! Ivana poručila pjesmu od Lukasa “Počnite bez mene” i pala mrtva!

0
2378

Ivana Blagojević (24) preminula je na svojoj svadbi 28.09.2008. godine u Bratuncu nekoliko časova posle vjenčanja! Nesretna djevojka zaigrala je uz omiljenu pjesmu „Počnite bez mene”, i srušila se nasred restorana naočigled više stotina zvanica! Ivana je ostala na mjestu mrtva, a ljekari su utvrdili da je umrla od srčanog udara!

Svadbeno veselje u Bratuncu te 2008. godine preraslo je u tragediju koja se dogodila samo nekoliko časova nakon što je Ivana Blagojević, rođena Prokić, rekla „da” svom izabraniku Dragu Blagojeviću iz Bratunca.

Drago Blagojević kroz suze kaže da još ne može da se pomiri s činjenicom da njegova Ivana nije živa!

– Godinama smo se zabavljali i maštali o zajedničkom životu. Jedva smo čekali svadbu, mjesecima se pripremali. Doktori su rekli da je umrla od srčanog udara. Jednostavno joj je puklo srce od prevelike sreće – kaže Blagoje, prenosi Alo.

Pročitajte još:  DANAS BI NAPUNIO 37 GODINA: Kad je poginuo, cijeli Balkan je ZANIJEMIO!

On dodaje da je veselje počelo u nedelju ujutro i da je Ivana bila vesela.

– Nije se žalila da ima bilo kakve tegobe. Vjenčali smo se prvo u crkvi, a potom i u opštini. Onda smo došli u halu bivše „Kartonaže” u Bratuncu, gdje se nalazi restoran. U njemu je trebalo da bude održano svadbeno veselje pred nekoliko stotina zvanica. Slavlje je počelo, muzika je svirala i svi su bili veseli.

Ivana je oko 18 sati ustala da igra uz svoju omiljenu pjesmu „Počnite bez mene” Ace Lukasa. Ustala je i samo se srušila na pod! Prvo smo pomislili da se samo onesvijestila od umora. Međutim, ona nije davala znake života. Svi smo se okupili oko nje, a potom je odvezli u obližnji Dom zdravlja. Nažalost, nije joj bilo spasa – ispričao je tada Blagojević.

Pročitajte još:  VREMENSKI HAOS U TOKU: Počeo je da pada SNIJEG!

Drago naglašava da njegova pokojna supruga nikada nije imala problema sa srcem.

(Alo.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here