Ni malo mu nije lako: Anabela stala u Slobinu odbranu, a onda je javno otkrila da li podržava njegovu vezu sa Lunom

Anabela Atijas je gostujuć u studiju televiziji “Pink” govorila o aktuelnosti iz sveta “Zadruge”. U jednom trenutku, stala je u odbranu Slobe Radanovića, dečka njene ćerke Lune Đogani.

– Ni malo mu nije lako. Nalazi se između dve vatre. Mora da hendluje, da ispadne fer prema ženi koju je javno povredio i prema devojci koju je javno izabrao. Prvo ja od njega očekujem da zaštiti Lunu…

Ja zaista mogu da, kada je u pitanju moja ćerka, da pričam sa 100 odsto sigurnošću da je iskrena do kosti i da podržavam njen izbor, ljubav, ma koliko to ljudi osuđivali – rekla je Anabela.

Na pitanje da li je lakše Slobi ili Lune, Anabela je rekla.

Pročitajte još:  UBILI SU MI VOLJU ZA ŽIVOTOM: Slobi više NIJE NI DO ČEGA, kukao i jadao se NJIMA! (VIDEO)

– Ajde opet da budem objektivna, da izuzmem ikako situaciju da se radi o mojoj ćerki. Koja mlada devojka, pre svega, može da natera muškarca da ode s njom ako on to neće, pod brojem jedan.

Pod brojem dva, i ta devojka koja je bila izabrana od strane muškarca očekuje da njen muškarac postavi stvari na svoje mesto. Automatski, šta sam ja kriva. Prvo te nisam naterala, sam si se izjasnio.

Treće, hoću da me zaštitiš oko cele priče. To svaka žena očekuje od svog muškarca, da li je ljubavnica, bivša žena, buduća, devojka, šta god… – ispričala je, između ostalog Anabela.

(Telegraf.rs)

Pročitajte još:  VOLIM KADA JE BESAN: Luna priznala da obožava kada je Sloba AGRESIVAN! (VIDEO)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here