NJIMA SRCE NE ZAGLUPLJUJE MOZAK: 4 stvari koje pametne žene rade u vezi

Koliko god pametne bile, neke žene u vezi jednostavno izgube dodir sa stvarnošću i postanu… manje pametne verzije sebe. Srećom, uvek postoje i one žene koje uprkos zaljubljenosti uspeju da zadrže barem deo pameti, a ovo su stvari koje možemo naučiti od njih:

Čekaju sa seksom

Stvar je vrlo jednostavna, a pokazuju ju i istraživanja – muškarac koji jako brzo dobije seks lakše gubi interesovanje od onoga koji mora da čeka. To čekanje ne mora biti predugo, ali pametna žena zna da muškarac mora da zasluži seks i tera ga da se trudi.

Ne slušaju reči, gledaju dela

Muškarac koji pokušava da se uvuče ženi pod kožu reći će svašta samo kako bi uspeo, a zaljubljena žena će hteti da veruje u svaku reč. Pametna žena zna da je važnije gledati kako se ponaša, jer su reči samo reči.

Istražuju

Uz sve blagodeti društvenih mreža, bilo bi glupo ne pročačkati i videti ko je frajer koji nam se sviđa. Pametne žene znaju da prikupe korisne informacije i saznaju KO je tačno frajer kojem daju šansu. To nema veze s uhođenjem, to je samo priprema.

Pitaju prava pitanja

Neke se žene boje da pitaju muškarca je li njihov odnos samo neobavezan ili veza, pa radije čekaju i nadaju se najboljem. Pametna žena zna šta želi i nije je strah da čuje odgovor, koji god on bio.

Izvor: (Besnopile)

PODIJELI