Odjevni predmeti za svaku garderobu

0
447
Donosimo vam pregled 5 osnovnih komada odjeće koju bi svaka žena trebala imati u svom ormaru. Cijela zamisao ove ideje zapravo leži u tome što sa 5 baznih komada odjeće dobivate mogućnost kombiniranja i kreiranja različitih modnih kombinacija.

1. Sako
Moguće ga je kombinirati s gotovo svim odjevnim predmetima i to od traperica i obične majice do svečanih haljina. Prvenstveno je klasičan komad odjeće koji ide uz razne odjevne kombinacije. Vrlo je ženstven i odgovara svakom obliku tijela.
2. Mala crna haljina
Radi se o odjevnom predmetu koji nikada neće izaći iz mode, a njezina bit je upravo u tome da se haljina nosi na bezbroj načina i u bezbroj različitih kombinacija. U njoj možete djelovati, zavodljivo, poslovno, opušteno, elegantno pa čak i ležerno ovisno o odabiru drugih modnih dodataka..
3. Hlače
Pronaći ćete ih u raznim bojama, oblicima, spušteni struk, visoki struk, uzorci, materijali… Nađite one koje vam dobro stoje na pravim mjestima. Praktične su za sve prigode gdje se morate dotjerati i dobro će vam doći za posao ali i za večernje izlaske kad je prehladno za suknje ili haljine. Mogu se nositi u apsolutno svim prilikama, ovisno sa čime ih kombinirate, zato upustite se u kupnju baš onih hlača koje će i vas i vašu okolinu ostaviti bez daha.
4. Kvalitetna bijela košulja
Uvijek je dobar odabir za opušten look na traperice ili u kombinaciji sa elegantnim hlačama te suknjom. Može se iskoristiti na više načina. Svakako odličan je izbor za odlazak na posao ili s društvom na kavu..

Pročitajte još:  Top 7 najzanimljivijih mesta koja morate videti u Beogradu

5. Dobra torbica
Neovisno jeste li ljubitelj velikih, malih ili pismo torbica odaberite barem jednu koju ćete moći nositi tijekom više različitih sezona. Dobru veličinu torbice birajte tako da u nju stane sve što vam je potrebno tokom dana. Razmislite o količini stvari koje su vam neophdne kroz dan i po tome odaberite pravu veličinu vaše torbice.

PODIJELI

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here