Odjevni predmeti za svaku garderobu

Donosimo vam pregled 5 osnovnih komada odjeće koju bi svaka žena trebala imati u svom ormaru. Cijela zamisao ove ideje zapravo leži u tome što sa 5 baznih komada odjeće dobivate mogućnost kombiniranja i kreiranja različitih modnih kombinacija.

1. Sako
Moguće ga je kombinirati s gotovo svim odjevnim predmetima i to od traperica i obične majice do svečanih haljina. Prvenstveno je klasičan komad odjeće koji ide uz razne odjevne kombinacije. Vrlo je ženstven i odgovara svakom obliku tijela.
2. Mala crna haljina
Radi se o odjevnom predmetu koji nikada neće izaći iz mode, a njezina bit je upravo u tome da se haljina nosi na bezbroj načina i u bezbroj različitih kombinacija. U njoj možete djelovati, zavodljivo, poslovno, opušteno, elegantno pa čak i ležerno ovisno o odabiru drugih modnih dodataka..
3. Hlače
Pronaći ćete ih u raznim bojama, oblicima, spušteni struk, visoki struk, uzorci, materijali… Nađite one koje vam dobro stoje na pravim mjestima. Praktične su za sve prigode gdje se morate dotjerati i dobro će vam doći za posao ali i za večernje izlaske kad je prehladno za suknje ili haljine. Mogu se nositi u apsolutno svim prilikama, ovisno sa čime ih kombinirate, zato upustite se u kupnju baš onih hlača koje će i vas i vašu okolinu ostaviti bez daha.
4. Kvalitetna bijela košulja
Uvijek je dobar odabir za opušten look na traperice ili u kombinaciji sa elegantnim hlačama te suknjom. Može se iskoristiti na više načina. Svakako odličan je izbor za odlazak na posao ili s društvom na kavu..

Pročitajte još:  Smršala nevjerovatnih 125 kilograma, a mislila da će umrijeti…EVO ŠTA JE POČELA DA JEDE!!!

5. Dobra torbica
Neovisno jeste li ljubitelj velikih, malih ili pismo torbica odaberite barem jednu koju ćete moći nositi tijekom više različitih sezona. Dobru veličinu torbice birajte tako da u nju stane sve što vam je potrebno tokom dana. Razmislite o količini stvari koje su vam neophdne kroz dan i po tome odaberite pravu veličinu vaše torbice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here