OVO su najbolji SUPRUŽNICI

Rezultati nove studije koju su sproveli istraživači s Univerziteta na Floridi i u Teksasu pokazali su da su žene koje izlaze sa muškarcima koji su fizički manje atraktivni u boljim vezama.

U studiji je ispitano 113 heteroseksualnih bračnih parova sa područja Dalasa koji su bili u kasnim dvadesetim godinama. Ispitanici su odgovarali na brojna pitanja o stvarima kao što su trening i prehrambene navike te o sličnim faktorima koji utiču na fizički izgled.

Osim toga, istraživači su sve parove fotografisali i rangirali ih, prema njihovom fizičkom izgledu, na skali od 1 do 10.

Rezultati istraživanja pokazali su da su se muškarci koji su ocijenjeni kao manje atraktivni više trudili udovoljiti svojoj ženi te su se pokazali kao bolji supružnici u smislu preuzimanja kućnih poslova, kupovine poklona i preuzimanja inicijative u spavaćoj sobi.

Pročitajte još:  Must have komadi odjeće za jesen 2017

Istraživanje je, s druge strane, pokazalo da su se muškarci koji su ocijenjeni atraktivnijim nego njihove supruge manje trudili. Žene iz takvih brakova više su pazile na ishranu i redovno su vježbale kako bi bile privlačnije, prenosi klix.ba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here