Političar Kazanova ima 120 žena i 28 djece!

Poligamija je ilegalna na Tajlandu. Ali to nije zaustavilo savremenog Kazanovu Tambona Praserta (58) šefa lokalne samouprave da ima 120 žena sa kojima je bio u “braku” s njima. i čak 28 dece.

Ono što je još neuobičajeno jeste da su sve žene se međusobno znale jedna za drugu!

O ovom skandalu su novinare obavestili anonimni izvori posle čega je Prasert rešio da prizna krivicu.

Kada su  pitali Tambona da li je istina da on je rekao:

“Tačno je imam 120 žena kao i 28 sinova i kćeri” koji uz sve te brojne žene i decu vodi i uspešno građevinsko preduzeće.

Međutim, do ovih brojki se ne stiže preko noći. Bile su potrebne decenije predanog rada.

“Prvi put sam se ženio sa 17 godina. Prva supruga je bila godinu ili dve mlađa od mene i imali smo troje dece. Posle toga usledio je niz drugih. Većina su bile mlade žene, nijedna preko 20 godina. Ne sviđaju mi se starije jer se mnogo svađaju ” nastavlja se ispovest.

Pročitajte još:  OSTALA JE BEZ GORIVA USRED NOĆI: Beskućnik joj je dao posljednji dinar koji je imao, a tek tad je počela jedna divna priča!

Radeći na građevini stekao je naviku da gde god da gradi kuću, usput se”oženi” novom ženo, ali bez obzira na sve to kaže da ih sve voli, kao i one njega.

Kazanova sa Tajlanda je takođe i veliki džentlmen pa je tako svaku novu ženu obaveštavao o prethodnim svojim ženama pre braka. Takođe nije skrivao da će se uskoro ponovo ženiti.

Kako je izjavio ovaj političar Kazanova on je u svakom sam slučaju pitao roditelje za dopuštenje da se vjenčaju prema tajlandskim običajima i tradicijama . Te su ceremonije venčanja pravilno održane

Samo 22 supruge žive blizu njegovog doma, dok su ostale rasute po celoj zemlji. Poligamista kaže da nijedna od njih nije imala problem sa njegovim načinom života.

Pročitajte još:  Miki nudi početnu platu od 500 eura za posao na njegovoj farmi, plus smještaj i hranu, ali se niko ne javlja

Briga o ogromnoj porodici nikada mu nije bila problem, pa je nekim suprugama gradio nove kuće ili davao zemlju pored toga što ih je izdržavao.

Na konferenciji za novinare podršku mu je pružala najnovija žena Nam Fon koja ima 27 godina, koju izgleda ni najmanje nije iznenadilo ovo otkrovenje.

Još uvek nije poznato kakve će posledice za svoje neverovatno dostignuće snositi Tambon Prasert.