Porodica prekinula sahranu i pojurila prema sanduku: Dođite, ustala je iz mrtvih! (VIDEO)

0
809

Članovi kineske porodice iz pokrajine Hebei posumnjali su da je njihova pokojna majka (73) još živa, pa su usred sahrane otvorili kovčeg kako to i proverili.

Nakon otvaranja oni su počeli da je dozivaju, nadajući se da će im odgovoriti, a pošto se to nije dogodilo, pozvana je Hitna pomoć.

Međutim, kada je medicinsko osoblje pregledalo telo 73-godišnjakinje utvrdili su ne samo da je zaista mrtva, nego i da joj je telo već počelo da truli.

U njenom bolničkom kartonu je pisalo da je proglašena mrtvom.

Radnik hitnog prijema pokrajinske bolnice Janšan doktor Zang rekao je da su primili bizaran poziv tokom kojeg im je rečeno da je starija gospođa ustala iz mrtvih.

Pročitajte još:  OSTVARILO SE PROROČANSTVO BABA VANGE: Predvidjela Putinovu pobjedu, a evo ko će postati gospodar svijeta!

Kada smo došli na intervenciju, sahrana je već trajala. Poklopac sanduka je bio otvoren i svi okupljeni su gledali u unutra – rekao je Zang, piše “Jutarnji list”.

Tada su medicinski radnici navodno pregledali staricu.

Sigurno je bila mrtva – telo je već počelo da neprijatno miriše. Nije bilo šanse da je još živa. Samo su bili paranoični i učinilo im se – rekao je Zhang.


(Telegraf.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here