PRIJE 42 GODINE OTIŠLA KOD LJEKARA I NIKAD SE NIJE VRATILA: Pronašli baku u domu za stare, a njena priča će vas rasplakati!

0
1094

Žena koja je nestala u Njujorku prije 42 godine, pošto je izašla iz ljekarske ordinacije, pronađena je u ustanovi za starije i nemoćne, potvrdile su vlasti. Otkriveno je da Flora Stivens (78) pati od demencije i živi u Mastačusetsu.

Iz šerifove kancelarije u okrugu Sulivan, u Njujorku saopšteno je da je Flora koristila prezime Haris.

Zvaničnici su rekli da nisu mogli da otkriju pojedinosti o tome šta se tačno događalo s njom u periodu između avgusta 1975. i trenutka kada je konačno pronađena.

Florin suprug nikada nije saznao što joj se dogodilo. Umro je 1985. godine. Flora nije službeno proglašena mrtvom, a policija je s vremena na vrijeme pregledavala bazu nestalih osoba u nadi da će je pronaći.

Pročitajte još:  BOSANKA KOJA ŽIVI S MUŽEM U DIJASPORI: Kupila sam poklone svojima, a on…

Policija je prvi trag koji je doveo do Flore dobila u septembru, zahvaljući kolegi u njujorškoj policiji koji je radio na davno zaboravljenim slučajevima.

Tokom dalje istrage, otkrili su da neko koristi Florin socijalni broj.

Tako su došli do Flore Haris, koja je u domu bila od 2011. Utvrđeno je da je riječ o nestaloj ženi, ali da pati od demencije.

Zbog svog stanja nije mogla policiji da ispriča više detalja o svom životu, ali je uspjela da prepozna svoju fotografiju iz mladosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here