Pun mjesec – moderna turska serija koja spaja ljubav i posao

Turska serija ”Pun mjesec” (Dolunay) donosi priču o poznatom istanbulskom biznismenu, t e putovanju na koje kreće nakon što upozna mladu, perspektivnu studenticu koja želi spasiti dom, ali i uspijeti u kulinarskom svijetu.

Ferit Aslan (Can Yaman) uspješan je poslovan čovjek, koji teši savršenstvu kako na poslu tako i u svom domu. Ferit stoga traži kuharicu koj bi kuhala u njegovom domaćinstvu i brinula se o dnevnim obrocima. Međutim, zahvaljujući Feritovo pretjetranom perfekcionizmu, nikako ne uspijeva pronaći savršenu ženu.

Nazli (Ozge Gurel) diplomantica gastronomije, hitno traži posao ne bi li zadržala kuću u kojoj živi sa svojim prijateljem i bratom. No, zahvaljujući svom temperamentu i stavu, nikako ne uspijeva zadržati posao koji dobije.

Pročitajte još:  Dođu tako vremena kada čovjek traži mir više od svega

Ova dva suprotna temperamenta, pa mogli bi čak i reći suprotna svijeta, susreću se u Feritovoj kuhinji, ne znajući što im sve nosi nepredvidiva budućnost.

Nazli i Ferit naći će se u naručju ljubavi u noći punog mjeseca. Dok se Nazlina poslovna suradnja čini sigurnom, zahvaljujući njenom neospornom talentu u kuhinji; ljubav-to je jedna sasvim druga priča, puno složenija i opasnija od kuharskih poslova i angažmana vrijednih i do milijun funti. Naizgled bezazleni nesporazum uvući će ih u ljubavno klupko iz kojega neće znati izaći.

Kao što već možete očekivati kada su u pitanju turske serije, očekuje vas mnoštvo spletki, zapleta, ljubavi te nesretnih spletova okolnosti. Hoće li u ovoj modernoj turskoj ljubavnoj priči ljubav ustrajati unatoč svemu, te hoće li dva suprotna svijeta uspijeti pronaći zajednički jezik, ostaje nam tek da vidimo. U jedno možemo biti sigurni, uzbuđenja neće nedostajati.

Pročitajte još:  Snima se nastavak Lud, zbunjen, normalan

Dolunay je dugoočekivana turska serija, koja zahvaljujući perspektivnoj glumačkoj postavi i zanimljivoj radnji intrigira gledaoce ispred malih ekrana. Upravo zato očekuje se veliki uspjeh spomenute dramske serije, a već afirmiranim turskim glumcima, smješi se nastavak blistave karijere.

(Dnevne.net)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here