RADU PROGANJA MOĆAN POLITIČAR: Imam veliki problem s njim!

Za Radom Manojlović je totalno odlijepio jedan vrlo moćan političar, koji po svaku cijenu želi da je razdvoji od dečka Harisa Berkovića, saznaje Kurir. Taj moćnik je toliko navalentan da joj šalje skupocijene poklone, a odnedavno je počeo i da je proganja po nastupima.

– Rada je jedna od omiljenih pjevačica naših političara. Svi je cijene i poštuju, ali jedan je prešao sve granice. Vjerujte da njega ne zanima ni to što je u sretnoj vezi sa Harisom, sve bi dao da bude njegova.

Njih dvoje su se upoznali prije pola godine na jednom privatnom veselju gdje je Rada nastupala, ali ona nije obraćala pažnju na njega, niti mu je davala povoda da pomisli da među njima može da se rodi ljubav.

Pročitajte još:  BIJESNA KOLA I DUPLEKS STAN OD 300.000 EURA: A evo iz kog je sela Darko Lazić stigao u grad!

Međutim, to njega nije spriječilo da joj se navalentno udvara – kaže dobro obaviješten izvor za Kurir i dodaje da je pjevačica poludjela kada je nedavno od njega dobila veoma skup poklon na kućnu adresu:

– Čim je vidjela od koga stižu darovi, zamolila je kurira da sve vrati na adresu s koje je poslato. Zatim je pozvala Harisa, koji je bio na tezgi u inostranstvu i rekla mu šta se dogodilo. Dečko joj je rekao da je pametno postupila što je vratila poklon.

Političara to nije spriječilo da nastavi da je proganja.

– Danima ju je zvao, ali ona nije htjela da mu se javi. Zato je na kraju otišao na jedan njen nastup. Tamo su pale teške riječi – Rada je vikala na njega, bila je izričita i postavila ga je na svoje mjesto. Objasnila mu je da je u sretnoj vezi sa Harisom i da tu ljubav niko ne može da uzdrma i zamolila ga da prestane da je proganja jer nikad neće biti s njim – završava izvor.

Pročitajte još:  Amidžić pitao Slobu sa koliko godina je Luna izgubila nevinost, on dao odgovor, a kad je ona videla šta je napisao ŠOKIRALA SE! (VIDEO)

Pjevačica je potvrdila saznanja Kurira:

– Jao, ne želim da pričam na tu temu, imala sam baš veliki problem. Svi znaju da imam dečka i ne zanima me taj političar, niti bilo ko drugi. Danas svako daje sebi za pravo da se udvara ženi, to nije ništa neobično. Ali mene interesuju samo posao, nove pjesme i publika. U stabilnoj sam vezi i nema potrebe da pričam na tu temu – bila je izričita pjevačica.

(Kurir.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here