SAHRANJEN OTAC ANE KORAĆ, ONA SE GUŠILA U SUZAMA, tešili je ovi bivši zadrugari! (VIDEO)

Rijaliti učesnica Ana Korać juče je doživela veliku porodičnu tragediju. Naime, njen otac, Mićko Korać, preminuo je juče od posledica srčanog napada. Kako se pričalo, čovek nije bolovao, sve se desilo iznenada.

Sahrana koja je bila planirana za 13 časova pomjerena je za 14 časova, a nakon opela su se porodica i prijatelji uputili ka groblju.

Ana je skrhana bolom, osjeća se veoma loše u ovim teškim trenucima. Blijeda je i u nekoliko navrata je osjetila vrtoglavicu. Sve vrijeme je pored majke Ljiljane koja je pridržava, budući da se ne osjeća dobro.

Na sahrani su se pojavili i Anini bivši cimeri iz Bijele kuće među kojima su Milan Milošević, koji je sve vrijeme bio uz Anu i pokušavao da je utješi, Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora i Miljan Vračević. U jednom trenutku, Ani je bilo toliko loše, pa su je bivši cimeri iz Bijele kuće polivali vodom kako bi joj bilo manje bolje.

Pročitajte još:  Sloba i Kija u šoku zbog njenog poteza: LUNA IM DRHTAVIM GLASOM ČESTITALA GODIŠNJICU BRAKA, a OVO je jedva izgovorila! (VIDEO)

Podsjetimo, Milić Korać preminuo je u noći 17. septembra od posljedica srčanog udara.

(Pink.rs/Republika.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here