SLOBA I KIJA PRIČALI O BEBI: Radanović progovorio o pomirenju sa Kristinom, Luna prekrila uši! (VIDEO)

0
1552

Osim što su zadrugari noćas videli snimak na kom Slobodan Radanović ljubi Kristinu Kockar, stanari Bele kuće imali su priliku i da pogledaju razgovor ovo dvoje ukućana iz spavaće sobe.

Kija Kockar i Sloba Radanović su u puštenom klipu pričali o bebi. Posle priloga, u toku Slobinog izlaganja, Luna Đogani je rukama prekrila svoje uši jer nije želela da sluša ono što priča njen oženjeni dečko.

Pričali smo o svemu. Ja time nisam hteo ništa da postignem. Ja sam tu sve vreme bio rezervisan. Pričali smo tu o zecu, ona je rekla: “Hoću bebu”, to se vidi na snimku. U tom trenutku sam pomislio da postoji mogućnost za drugu šansu, ja sam nekada želeo i sebi da dam razlog da postoji možda neka opcija za drugu šansu. Ja sam tada tako mislio. Pričali smo o nekim lepim stvarima. Pričali smo i ništa više od toga – izjavio je Sloba.

Pročitajte još:  Jelena Karleuša napala Seku Aleksić zbog ČESTITKE!

Slobodan pokušava i dalje da napravi paćenicu od mene. Neka mu bude na čast! To što ste videli na snimku je sve tako bilo. Samo ću prokomentarisati ovaj snimak, dame i gospodo Slobodan Radanović!

Razgovor je trajao četiri sata i nemoj da praviš priču kako ti nećeš da pređeš preko ne znam čega. Tako da molim te prekini da praviš paćenicu od mene, da bi ti ispao frajer! Nemoj to da radiš! Ja sam bila iskrena sa svojim osećanjima, sada budi ti – pričala je Kija Slobi.

Meni je sve ovo preslatko! – bio je Lunin komentar.

U donjem video-prilogu pogledajte kako je izgledala ova situacija. Podsetimo, sinoć nakon što su pušteni svi snimci za ovu nedelju, Luna Đogani svađala se sa Slobom Radanovićem na farmi. Tom prilikom blogerka je tražila od pevača da joj prizna da mu je ona bila samo strast i poručila mu kako ne želi više nikada da ga vidi u životu.

Pročitajte još:  Slobu pitali da li će, ako pobedi, 50.000 evra podeliti sa Kijom, on dao 2 nenormalna odgovora, pa ŠOKIRAO trećim!


(Pink.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here