Sloba ide u zaborav: Smuvali se Luna i Marko, ljubili se gdje god su stigli! (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković prethodne noći su dokazali da priče koje su ih pratile nisu bile “šuplje” priče, pošto su pali prvi javni poljupci! “Uživam, baš mi je top večeras bilo” – rekla je Đoganijeva, a zatim je Marko poželio želju.

Luna mu je onda rekla kako nije kao druge djevojke u Bijeloj kući, te mu je tražila da je ne gleda kao zadrugarke sa kojima se ranije ljubio.

– Ovo nije moj život, moj život je napolju – izgovorila je u jednom trenutku Luna.

– Ovo može da bude dio tvog života. Go*no jedno malo – rekao je Marko Luni.

– Nemoj da me izdaš! Obećaj mi -rekla je Luna.

Pročitajte još:  SLOBA NE OSEĆA KRIVICU ZBOG SVOG POSTUPKA: Ponovo bih otišao i proslavio godišnjicu sa Kijom! (VIDEO)

– Neću – rekao joj je Marko.

– Nemoj da me ponižavaš i nemoj da me gledaš kao sve druge djevojke, jer ja nisam kao druge, ja sam mnogo drugačija. Obećavam, vidjećeš! Ti si predobar, mnogo mi prija da budem sa tobom. Nemoj da me izdaš, molim te, nećeš. Je l’ ti bilo lijepo sa mnom večeras? Ne spadam u ja u Doroteu, Maju – istakla je mlada blogerka.

– Ja tebe muvam jedno šest mjeseci, znaš to – priznao je Miljković.

– Napokon si priznao! Zašto to nisi rekao ranije? Nemoj da me lažeš, obećavaš? Hoćeš se sjećati ovoga sutra? – ispitivala je Đoganijeva, a Marko je na sve odgovarao potvrdno.

Pročitajte još:  Sloba PRIZNAO KIJI nešto što ju je ŠOKIRALO, a onda se pravdao DA NE ZNA DA JE GAGI POSETIO NJEGOVE RODITELJE! (VIDEO)


(Telegraf.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here