Snima se nastavak Lud, zbunjen, normalan

Mada su svi iz ekipe poručivali da je sa „Lud, zbunjen, normalan“ definitivno gotovo, snimanje novih epizoda megapopularne serije počet će, kako „Dnevni avaz“ ekskluzivno saznaje, najesen. Kao i ranije, snimat će se u studiju u sarajevskom naselju Hrasnica.

Prema saznanjima, ekipa na čijem čelu su scenarista Feđa Isović i reditelj Elmir Jukić od Nove TV je dobila ponudu, ustvari prijedlog za još 36 novih nastavaka, kojima bi zaokružili brojku od 300 fantastičnih epizoda.

Bliski izvori akterima ovog serijala otkrili su nam da će doći do promjena i u glumačkoj podjeli, a svakako jedna od glavnih vijesti je ta da Senad Bašić neće tumačiti lik popularnog Faruka.

Scenarista velikog hita Feđa Isović nam je potvrdio navode te nam je otkrio detalje koji će publiku vjerovatno iznenaditi, ali i povratak određenih likova bez sumnje će ih obradovati.

Pročitajte još:  JESEN STIŽE: Vrijeme je za PANTALONE

– Bit će vremena da pričamo o podjeli, nekad drugi put. Promjene će se svakako desiti, a vjerovatno i novitet da Senad neće igrati – rekao nam je Isović.

Ostatak ekipe, kako kaže, s nestrpljenjem iščekuje početak snimanja, a na setu će biti novih, ali i starih lica.

– Mogu vam reći da je cijela ekipa uzbuđena, posebno zbog toga što smo napravili višegodišnju pauzu. Najvažnije je da je Mustafa Nadarević dobrog zdravlja i da je u dobroj energiji, tako da ćemo moći nastaviti snimati tempom kojim smo do sada radili – kaže Isović.

– Bit će novih karaktera, zapleta, imat ćemo nekoliko i veoma značajnih povrataka, glumaca koji su davno bili dio ove priče i ostavili snažan pečat. To su Jasna Žalica, poznata kao Šefika, onda Miraj Grbić se vraća iz Amerike kako bi ponovo snimao za „Lud, zbunjen, normalan“ i dočarao nanovo Čombeta.

Pročitajte još:  Poruka koja je PROTRESLA REGIJU: Hitan APEL da se PROBUDITE!

Na naš upit kako se ponovo vratio popularnom hitu i šta ga to posebno inspiriralo, Feđa Isović odgovara:

– Nema kraja dobrom projektu dok god publika to traži. Nastavak nije bila moja ideja, nego zahtjev od Nove TV, a mi iz produkcijske kuće „Fist“ smo profesionalci koji ne mogu odbiti posao. Nije bilo razloga da ne radimo, kako je kazao Mustafa, u sjajnoj energiji. Snimit ćemo još 36 epizoda kojima ćemo oboriti rekord u regionu što se tiče cifre.

(Avaz.ba)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here