ŠOKIRALI SE: Ovakav svadbeni dar za venčanje niko nije dobio!

0
1090

Ovi mladenci su dobili bez sumnje najneobičniji svadbeni poklon u istoriji podravskih venčanja.

Za iznenađenje su znali samo retki, a ulazak kumova sa originalnim darom u svadbenu dvoranu iznenadio je sve svatove.

Posebno su u čudu bili mladenci, Ana-Marija Kapitanić iz Novog Virja i Vanja Sabolović iz Virja.

Oni su za venčanje dobili pravog, pravcatog dugouhog i tvrdoglavog – magarca!

Za nesvakidašnji poklon pobrinuli su se članovi Konjičkog kluba Virovski konjanici koji su u svadbenu dvoranu priveli dar mladencima na “oltar” i pozitivno šokirali sve zvanice.

“Na klupskom sastanku sinula nam je ideja da Vanji, našem članu, kupimo magarca i bilo nam je potrebno samo pet minuta da rešimo pitanje poklona”, kaže Mladen Benkek, predsjednik Konjičkog kluba.

Pročitajte još:  Nepokretnu devojku na Uskrs svetac digao na noge iako su je lekari otpisali: Čuda se dešavaju u Lesnovskom manastiru

Magarac, koji je dobio ime Damir, stigao je iz Splita i virovski konjanici dobro su ga krili sve do svadbe. Uz njega su od vlasnika iz Dalmacije, Virovci besplatno dobili drveno sedlo za nošenje tereta.

“Prethodni vlasnik nam je rekao da još nije imao ovakve kupce. Kako znamo da je svaki početak težak, poklonili smo mu i malo sena, zobi i kukuruza”, dodao je šef konjanika.

“Prethodni vlasnik nam je rekao da još nije imao ovakve kupce. Kako znamo da je svaki početak težak, poklonili smo mu i malo sena, zobi i kukuruza”, dodao je šef konjanika.

Mladencima su, uz magarca, poklonili i psa maltezera. Bio je to povod da se odmah u nedelju ujutro organizuje druženje novih prijatelja.

Pročitajte još:  Jeste li znali da najbolji ljudi najlošije prođu!? Postoji i objašnjenje, a evo koje…

“Prijatelji su očigledno odlučili da na našem imanju osnuju pravo životinjsko carstvo”, kratko je prokomentarisao mladoženja Vanja Sabolović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here