SRBIJA: Sumnjao je da ga Tamara vara, Vladimir ubio suprugu, pa presudio sebi!

0
2784

Vladimir Pavlović (60) sumnjao je da ga supruga Tamara (41) vara, a nakon što ju je iz kupovine kući dovezao mlađi kolega, izbo ju je nožem, a potom se obesio na tavanu.

Vladimir Pavlović (60), koji je u ponedeljak ubio suprugu Tamaru (41) pa se obesio na tavanu porodične kuće u selu Crvena Jabuka kod Uba, najverovatnije je počinio zločin iz ljubomore, pošto je bio ubeđen da ga žena vara.

Kako saznajemo, očevidaca krvavog pira nije bilo jer su sinovi supružnika u trenutku tragedije bili van kuće.

Svađali se

Stariji sin Milovan kazao je za Kurir da su se njegovi roditelji često svađali, a da je očeva ljubomora bila glavni uzrok svađa.

– Tog dana su se posvađali jer je otac tražio od majke da ode do Uba i kupi glet-masu, koja mu je zafalila, jer je radio nešto oko kuće. Prvo nije htela da ode, onda je pristala, a posle dva sata kući je dovezao jedan mladić iz Murgaša, koji ima 24 godine i koji je radio s njom u istoj firmi. Taj dečko je sedeo u kući oko 15 minuta, a kada je otišao, došlo je do svađe. Otac je bio ubeđen da je ona u vezi s tim mladićem, voleo ju je baš mnogo i stalno se plašio da ga ne ostavi – ispričao je stariji sin Pavlovića, koji je zajedno s braćom iz prvog braka njegovog oca počeo pripremu sahrane roditelja.

Pročitajte još:  USKORO HAPSE JOŠ JEDNOG MARJANOVIĆA?

Kako saznajemo, nakon što je nožem ubio ženu, Vladimir je njeno nepomično telo, koje je bilo na terasi, pokrio jaknom, a zatim uzeo merdevine i popeo se na tavan kuće.

– On je nakon toga telefonom pozvao ubsku policiju i rekao im da je ubio ženu. Odmah nakon toga je uzeo kanap i obesio se na tavanu. Policija, koja je u kratkom roku stigla na mesto zločina, zatekla je dva leša u dvorištu – navode naši izvori bliski istrazi.

Ništa nisu čuli

Kako saznajemo, Pavlovići, koji su rodom iz ubskog sela Paljuvi a imaju kuću na Ubu, u Crvenu jabuku su se doselili pre nekoliko meseci. Niko od komšija nije čuo svađu supružnika u trenutku kada se desio zločin. Prve komšije, koje žive preko puta Pavlovovića, za tragediju su čule tek kada je došla policija.

Pročitajte još:  IMALA SAM 18 POBAČAJA, DALA PREKO 100.000 EVRA NA VEŠTAČKE OPLODNJE: Uvek sam gubila bebe, a onda mi je život spremio čudo!

– Te ljude i ne poznajemo baš najbolje. Skoro su se doselili u naše selo. Štalu su preuredili u kuću, Vladimir je sve sam radio. Teško su živeli, Vladimir je preprodavao polovne stvari, a Tamara je tek skoro počela da radi u jednom preduzeću -kažu naši sagovornici.

(Kurir.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here