To je jedna prizemna porodična priča: Neda Ukraden žestoko o Kiji i Slobi!

0
3084

Neda Ukraden nema lijepo mišljenje o rijaliti zvijezdama koje su se ustoličile pri vrhu estradne scene. Evo šta kaže o Kiji i Slobi.

Rekli ste da rijaliti zvijezde koje su uplovile u muzičke vode imaju “rok trajanja”. Spot za duet Kristine Kockar, pobjednice Zadruge 1 i Stoje ima nekoliko miliona pregleda, kako to komentarišete?

– Ja sam neko ko nije ta vrsta zvijezde, oni koriste trenutak koji je za njih idealan, da unovče tu svoju popularnost. Dobili su jednu neviđenu reklamu, neko je pametno razmišljao na pametan način – zašto ja ne bih njoj napisao pjesmu i donio sebi još malo para… Ja ništa to ne osuđujem, to je pametno donesena odluka. A koliko će to trajati, ja ne znam, nikad nisam igrala na tu kartu.

Pročitajte još:  Volio bih da ona to zna! Kijin dečko prokomentarisao emisiju u kojoj su gostovali Sloba i ona, pa priznao da li će čekati Kristinu!

Da li biste vi snimili duet sa Kristinom ili možda sa njenim bivšim mužem Slobodanom?

– Ja sam čula da taj dečko jako lijepo pjeva. Šteta je što se upetljao u tu prizemnu porodičnu priču i na neki način skrenuo pažnju sa svog talenta koj je očigledan. Nemam želju da sniminm duet sa njim, a ni sa njegovom ženom, ali nemam ništa protiv, ko voli – nek’ izvoli.

(Svet.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here