TOGA SE PLAŠILA! Luna o SNIMKU S*KSA sa Slobom: To mi je najveći BLAM! (VIDEO)

Luna Đogani je dok je vredno radila u fabrici, saznala od Nikole Arsića da je na televiziji emitovan njen seksualni odnos sa Slobom Radanovićem koji je osvanuo i na zvaničnom Ju tjub kanalu najgledanijeg rijaliti programa kod nas -“Zadruga”.

Nju je to i te kako pogodilo, jer se ovome nije nadala, zbog čega je počela da plače. U naletu suza izjavila je kako ne želi da je nacija poredi sa Minom Vrbaški, jer ona nije osoba koja javno može da kaže šta radi u krevetu. Luna je o svemu, po povratku iz fabrike, obavestila dečka.

Ja sam plakala. Iznervirala sam se zbog snimka. Igrali smo igru istine i pitala me Sanja kada smo poslednji put imali seks i ja sam rekla nemam pojma kada i onda mi je on rekao da postoji snimak na Ju tjubu – izjavila je Luna.

Pročitajte još:  NOVA PAKLENA TROJKA: Luna i Kija RAZGOVARALE dok je samo ON stajao između njih!

Glasovni? – pitao je Radanović.

Da, glasovni, ja se čujem! Ne, ti! I onda mi je pričao šta je bilo i onda znam da ne laže. Znaš i sam šta mi je pričao. Neću da ti pričam zato što… što ja govorim! – nastavila je blogerka.

Čudno mi to deluje! – rekao je Sloba.

Ne lupaj Slobo sada. Dečko ne može da izmisli sada nešto što je bilo. Nije ti on kriv. Šta lupaš gluposti sada. Tebe boli uvo, ali meni je užasno, baš sam se smorila. Baš sam debil, baš osećam blam, mama i tata mi to gledaju. Blam!

Samo sam se toga plašila i to se desilo! Jao! Osećam se užasno! Boli me želudac! Samo mama i tata to da ne vide. To je bilo tri dana pre nego što je on ušao. Kaže da je tada video – pričala je Luna svom momku.

Pročitajte još:  GOLIM GRUDIMA TOPI SNEG! Karleuša se u brutalnom izdanju pojavila na Grandu, kad je izašla iz kola nikome nije bilo dobro!


(Pink.rs)