Trikovi za lakše i bolje nanošenje tuša za oči

Niste dovoljno vješti u nanošenju tuša, a onaj završni ”wing” nikada ne ispadne onako kako bi trebao?Drhtave ruke vaš su najveći problem?

Bez brige, mnoge su žene sa istim problemom, stoga vam donosimo male trikove koji će vam olakšati život kada je nanošenje tuša u pitanju.

Prvi trik: pomognite si medicinskim flasterom. Puno vizažista koristi ovaj trik kako bi dobili savršenu i preciznu liniju. Flaster možete nanijeti samo uz donju liniju kapka i prateći tu liniju povući ćete savršeno ravnu crtu. Također, možete uzeti još jednu trakicu flastera i zalijepiti na gornji dio kapka te popuniti sav prostor između te dvije trakice – i tuš je savršeno nanesen!

Pročitajte još:  ŠTA SE DOGODI KADA JEDETE BIJELI LUK NA PRAZAN STOMAK?

Drugi trik: imate spuštene kapke i čini vam se da si tušem za oči samo dodatno vizualno smanjujete oči i zatvarate pogled (ili se on od spuštenih kapaka uopće ni ne vidi). Probajte s tehnikom tightline – ravnim kistom utisnite sjenilo ili tuš u sam korijen trepavica, ponovite taj postupak cijelom njihovom dužinom.

Treći trik: štapići za uši su vaši saveznici prilikom nanošenja tuša. Koristite štapiće za uši kako biste pobrisali sve eventualne pogreške ili ispravili krivo nanesen tuš. Nema potrebe da brišete sve s oka te time iritirate svoje kapke, štapić za uši i malo tekućine za skidanje šminke su sve što vam treba.

Četvrti trik: iskoristite korektor kako biste ispravili nepravilnosti i dodatno izoštrili vašu liniju, ili završetak tuša. Nanesite korektor tik uz liniju tuša i lagano ga utapkajte ili prstima ili, opet posegnite za štapićima za uši ukolikoželite bolju preciznost.

Pročitajte još:  BOLEST IZBACITE KROZ PROZOR: Evo koliko često treba provjetravati kuću i zbog čega

Za kraj zapamtite;kao i u svemu ovdje je najvažniji faktor praksa i upornost. Vjerujemo da će nakon nekoliko neuspjelih pokušaja i vaš tuš izgledati odlično, samo nemojte odustajati. Nakon nekog vremena tuš će postati neizostavan dio vaše make up rutine.

(Dnevne.net)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here