TUGA: Region sažaljeva hrabrog mladića! A ona…

0
1128

Da su nas romantični filmovi načisto upropastili pokazuje i ovaj, najsvježiji primjer prosidbe iz Zrenjanina koja se pojavila na Facebook stranici Uživo sa balkanskih ulica.

Grandiozni gestovi nisu uvijek odgovor na sve, i to što je prosidba upriličena tako da odgovara usiljenim standardima koje su nam nametnule treš romantične komedije ne znači da će i utisak biti podjednako grandiozan.

Svako sa trunčicom empatije prosto neće znati gdje da pogleda od neprijatnosti. Teško vam je zbog djevojke koja se premješta s noge na nogu i koja u jednom trenutku zavapi “čovječe” i krene da bježi od muke, a teško vam je i zbog njega koji vergla li vergla, a nigdje suza radosnica i vrištanja, a svi znamo da pravila romantičnih filmova nalažu makar jedan dobar vrisak propraćen suzicama.

Pročitajte još:  NEVJEROVATNO: Divna DNK pljunuta Melanija Tramp!

I neka ovo posluži za nauk svima koji se pripremaju da zaprose svoje voljene osobe: prekinite da prepisujete scenario iz ljigavih filmova i serija i zaprosite ženu (ili, što da ne, čovjeka), na način koji je u skladu sa vašim ličnostima i stilom života i veze.

Ovako ste samo sebi priuštili uspomenu koja će vas proganjati u noćnim morama cijelog života, a trebalo bi da to bude uspomena koju čuvate i koju premotavate u glavi kada vas za par godina spuca bračna kriza pa se zapitate “a što sam se uopšte ženio/udavala”.

U komentarima širom interneta ljudi masovno žale momka koji se “potrudio” a ona, vještica jedna, ni da se osmijehne. I sada vam je valjda jasno zašto se nije ni osmijehnula a ni zaplakala (iako verujemo da je bila bliža ovom drugom scenariju). Dobro se i držala!

Pročitajte još:  4 stvari koje dete nasleđuje isključivo od oca: Geni su čudo!

(Novi.ba)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here