U noći kad je Luna doživela NERVNI SLOM oglasio se Gagi! Evo šta je rekao za Slobu

Gagi Đogani i Anabela Atijas održali su sinoć zajednički nastup na jednom prestoničkom splavu, što je privuklo veliko interesovanje medija, budući na sva dešavanja u kojima je glavni akter njihova ćerka, učesnica “Zadruge” Luna Đogani.

Budući da se finale najgledanijeg rijalitija bliži, Gagi ne može da dočeka da posle devet meseci ponovo ugleda svoju mezimicu.

– Samo ću je zagrliti i možda ću pustiti suzu od radosti – rekao je Gagi, koji se osvrnuo na ćerkin odnos sa Slobom Radanovićem, koji je znatno zahladneo nakon što je pevač sa suprugom Kristinom Kockar proslavio godišnjicu braka u hotelu.

– Ne mogu da gledam Lunu tako utučenu i ubijenu… Ne sumnjam ni u jednom momentu da Sloba voli Lunu. Ona je prespavala dan zato što je ljuta zbog svega – objasnio je sinoć Gagi koji, dok je razgovarao sa novinarima, nije ni slutio da će iste noći njegova mezimica doživeti novi emotivni slom, zbog kojeg se satima gušila u suzama i za svoje loše stanje krivila Slobu.

Pročitajte još:  Stigle bebe u Luninu porodicu, blogerka dobila sestre!

Budući da je Luna tokom svog učešća u “Zadruzi” u više navrata otkrivala razne pikanterije vezane za članove svoje porodice, Gagi će od nje zatražiti da određene stvari demantuje.

– Moraće da demantuje neke stvari, to je prvo što ću joj reći… Ipak je to zatvoreni prostor dole…. I ja razumem nju, a razumem i Slobu, kao da su opijeni unutra. Oni više ne znaju šta rade definitivno, a ne znaju ni šta pričaju – kaže Gagi.

Znam kako je Slobinim roditeljima!

– Osetio sam potrebu da ih posetim, jer znam koliko su to dobri ljudi. Hteo sam da ih podržim jer znam kako im je, ja sam dugo u ovom poslu, nadam se da sam im pomogao koliko sam pomogao. Samo sam želeo da im kažem da se ne sekiraju i da će sve biti u redu – objasnio je Gagi razlog svoje posete Slobinim roditeljima.

Pročitajte još:  Budala Tramp je bio u pravu, treba svi da se teramo u... Jelena Karleuša oštrom porukom zapalila Tviter!

(Pink.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here