Večeras nam stiže Ružičasti Mesec u Škorpiji – pokrenuće lavinu emocija i od ljubavnog života napraviti haos

Večeras će se na nebu pojaviti Ružičasti Pun Mesec u Škorpiji koja je znak naše podsvesti, seksualnih želja i srodnih duša – a evo kako utiče na naš ljubavni horoskop.

Ovo je jedan od najjačih punih meseca ove godine. Razlog je taj što je Mesec pun po prvi put ove astrološke godine. Pomračenje se dešava na svakih 6 meseci i novi mesečni ciklus traje do 27. jula pa i to daje ovom Mesecu na značaju.

Ovaj mesec napraviće veliki preokret u našim životima. Ova godina je u znaku broja 11 i pod velikim uticajem Venere pa će ove godine naš ljubavni život mnogo da trpi. Veze koje započnemo neće biti one za ceo život, ali će bit onakve kakve baš želimo.

Pročitajte još:  KOLIKO VAS SE SJEĆA NJEGA: Najtužniji crtani film našeg djetinjstva! (VIDEO)

Prošle godine smo naučili sve što smo trebali, piše YourTango. Ovaj mesec je bitan jer ćemo tada ubirati plodove prethodnih postupaka. Nećemo dobiti samo ono što zaslužujemo, već ćemo dobiti uz sve to i stabilnost i napredovaćemo u našim ljubavnim odnosima. Bilo koja veza koju sada započnete biće zdrava i uspešna.

Pun Mesec u Škorpiji spaja ljubavnike, ali i podiže vezu na jedan viši nivo. Ovde nema prečica, a ovaj Mesec formira i sekstil sa Saturnom koji donosi novu energiju u vaš ljubavni život. Ova energija oseća se i u porodičnim odnosima.

Ako niste u vezi ovo je idealan period da se pripremite za novu vezu i otarasite se nekih repova iz prošlosti. Pun Mesec u Škorpiji će promeniti sve i naterati nas da ozbiljuno shvatimo da treba da pazimo šta želimo jer može da nam se ostvari.

Pročitajte još:  DNEVNI HOROSKOP ZA 7. NOVEMBAR: Lav je siguran u svoju ljubav, a Rak će konačno pokazati emocije

(Telegraf.rs/M.K.)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here