Za OVO Luna nije znala: Sloba zadrugarku KITIO PARAMA u noćnom klubu,ONA javno priznala šta je istina! (VIDEO)

Popularni pevač Sloba Radanović priznao je mnoge stvari iz svog privatnog života, a između ostalog i da je prevario svoju još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kiju Kockar, kao i da je često razmenjivao poruke sa drugim devojkama.

Naime, iako je mislio da su sve tajne o njemu razotkrivene, u igri koju je osmislio Veliki šef da se dobrovoljni ukućani mogu oglasiti povodom tračeva i tajni koji zadrugari još uvek vešto skrivaju, Bane Čolak je javno priznao šta je o njemu čuo. Iako se trač odnosio na Slobu, on je ipak odlučio da to kaže zadrugarki Anđeli Lazić.

Naime, Bane je načuo da je Sloba u jednom noćnom klubu trezan kitio parama Anđelu koja je inače po zanimanju igračica.

Pročitajte još:  JA NEMAM RAK I NE UMIREM: Kija Kockar progovorila o svom zdravstvenom stanju!

Mene su to novinari isto pitali kad sam ulazila u zadrugu, ja ne znam da li se dečko seća ili se ne seća, ali to je bilo prošle godine i to je to.- priznala je Anđela.

Nakon ove Anđeline izjave, Sloba je bio vidno iznerviran pa je svima odgovorio da to nije istina i da ne zna u kom klubu ona nastupa niti ga to zanima.

A na pretpostavku mnogih da je Anđela to rekla kako bi zasigurno do kraja ostala u Beloj kući, imala je i više nego zanimljiv odgovor. A šta je ona izjavila povodom te konstatacije kao i o ostalim spekulacijama o ovoj zadrugarki pogledajte video koji se nalazi ispod teksta.

Pročitajte još:  TUMOR NA DOJCI, SMRT DEČKA, RAT: Sa 16 sama lutala Beogradom, u 21. rodila LUNU i godinama TRPELA BATINE


(Pink.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here