Zadrugar odbijao Marijanu: Ja ti nisam Sloba, moja žena sada gleda ovo i plače! (VIDEO)

Marijana Zonjić i Cobe sve više intrigiraju ostale ukućane zbog njihovog druženja. Oni su na meti ogovaranja zadrugara koji pretpostavljaju da između njih ima nešto više od prijateljstva. Marijana više ne može da trpi pritisak i noćas je zaplakala dok je razgovarala sa Cobetom.

Njima su se u jednom momentu pridružili Mina Vrbaški i Nemanja Tošić, a Cobe je sve vreme ponavljao kako njemu nije potrebna veza sa Marijanom zbog supruge koja ga čega kod kuće.

Zašto si Adamu na ruci napisala slovo “C” – pitao je Cobe i dodao: Ja sad moram da zaštitim svoju porodicu. Oni nas konstantno povezuju zato što se družimo. Ti si slobodna devojka i moći ćeš da se izboriš. Stavi se u moju situaciju, moja žena gleda ovo i možda plače!

Pročitajte još:  Luna se razbesnela, pa poručila IZBAČENOJ OSOBI: TREBA DA TE BUDE SRAMOTA! (VIDEO)

Jel ti stvarno misliš da sam napisala slovo “C”. Jel misliš da govore istinu? Svi su na njegovoj strani zato što je sa svima ok – odgovorila je Marijana.

Ne želim da izgubim tebe, kome sam sve pričala ovde… – dodala je Marijana.

Mina, ja nisam Sloba Radanović, ja sam Cobe koji je došao ovde oženjen i ima decu. Glupo je da se to komentariše. Ja sam ovde njen brat od prvog dana – rekao je Cobe.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.


(Pink.rs)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here