ZAMENILE ULOGE?! Luna na nekoliko trenutaka bila Kija! EVO kako se PONAŠALA (VIDEO)

Sloba Radanović je u najgledanijem rijalitiju  uplovio u ljubavnu vezu sa Lunom Đogani, bez obzira na to što je oženjen. Vrhunac svega ovoga je ulazak njegove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar u “Zadrugu”, nakon samo nekoliko nedelja.

Na osnovu izjava koje je dala Zorica Marković čini se da podržava Kiju, a ona je u nekoliko navrata već izrazila svoje mišljenje o celokupnoj situaciji, za koju kaže da je “dno dna”. Ona je sinoć Lunu upitala kako bi se ona ponašala da je na Kijinom mestu.

Ne bih pogledala Slobu, ignorisala bih ga. Ne bih iznosila prljav veš koji jedno drugom pričaju, to bih zadržala za sebe. Bilo bi mi sigurno neprijatno.

Pročitajte još:  OTKRILA NOVE DETALJE IZ NJIHOVOG BRAKA: Kija ispričala da je Sloba često išao bez nje na letovanje! (VIDEO)

Izbegavala bih situacije kada je on sa Lunom – govorila je Luna šta bih radila zamišljajući da je Kija, a potom nastavila:

Sigurno bih komunicirala, ali se ne bih družila i zbližavala. Sigurno bih ih ignorisala i bila što manje u društvu njih dvoje. Možda bih bila drčnija i gora, ali ne bih imala konflikt sa njom, nego sa njim.


(Pink.rs)