Žena je tvorac ljudske rase. Ona je prvi Guru, prvi vodič i mentor čovječanstva

0
3194

Zamislite ogromnu silu, bilo pozitivnu ili negativnu, da jedno ljudsko biće može osloboditi svijet. Svatko od nas ima dalekosežan učinak na druge, bez obzira jesmo li toga svjesni ili ne.

Odgovornost majke, kada je u pitanju utjecanje na nadahnuće svoje djece, ne može se podcijeniti. Mnogo je istine u izreci da iza svake uspješne osobe stoji jaka žena.

Gdje god vi vidite sretne, mirne osobe; gdje god vidite djecu obdarenu plemenitim kvalitetama i dobrim raspoloženjem; gdje god vidite ljude koji imaju golemu snagu kad se suoče s neuspjehom i nepovoljnom situacijom; gdje god vidite ljude koji posjeduju veliku mjeru razumijevanja, ljubavi i suosjećanja prema patnjama i koji daju sebe drugima, obično ćete naći sjajnu majku koja ih je nadahnula da postanu ono što jesu.

Pročitajte još:  JESEN STIŽE: Vrijeme je za PANTALONE

Majke su one koje najviše mogu posijati sjeme ljubavi, opću povezanost i strpljenje u umovima ljudskih bića.

Postoji posebna veza između majke i djeteta. Unutarnje kvalitete majke prenose se na dijete čak i kroz majčino mlijeko.

Majka razumije djetetovo srce; u dijete izlije svoju ljubav, podučava ga pozitivnim životnim lekcijama i ispravlja dječje pogreške.

Ako nekoliko puta prošećete kroz polje meke, zelene trave, lako ćete napraviti put. Dobre misli i pozitivne vrijednosti koje kultiviramo u našoj djeci ostaju s njima zauvijek …

Žena koja je probudila svoje urođeno majčinstvo donosi nebo na zemlju gdje god ona bila. Samo žene mogu stvoriti miran, sretan svijet. I tako je ona koja ljulja kolijevku djeteta ona koja drži svjetiljku, bacajući svjetlo na svijet.

Pročitajte još:  ODABERITE JEDAN OD OVIH PUTEVA I SAZNAT ĆETE KAKVU DUŠU IMATE

(Atma.hr)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here